Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

В Западен Сибир успешно лекуват рак безплатно!

Лекарите от малкото градче Айра в Западен Сибир през последните три години успешно са извършили 34 трансплантации на стволови клетки.

Те чрез стволови клетки успешно лекуват левкемия - рак на кръвта, а експертите обясняват, че чрез тези клетки могат да се изградят всички останали други клетки в човешкия организъм.

Пациентите са в добро здравословно състояние, но лекарите не крият факта, че има голям риск от резултата след операцията.

Трансплантацията на стволови клетки и до днес е единственният метод за лечение на рак в цял свят, която дава положителни резултати.

Такова лечение струва около 420,000 долара, но в Айра тази операция се прави безплатно, като средствата се предоставят от местния бюджет.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-12-23 11:47:00 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1061 прегледа
Новини: Посланикът на България в Русия бе на посещение в Кузбас, Кемерово, което е област в Западен Сибир. Там той договори с властите създаването на предприятие за производство на българско сирене. Производството ще започне най-късно до около година, съобщават от Руски дневник. Губернаторът на областта Аман Тулеев даде заповед да се окаже възможно най-голяма подкрепа на проекта. Договорено е и сътрудниче ... още
На: 2016-09-18 10:15:34 преди: 1 година / 4 гласа / 18 точки / 0 коментара / 23577 прегледа
Здраве: Билкарка Елена Зайцева, известна като Баба Елена разкрива кои са трите корена, които могат да излекуват всичко, пишат от zajenata.bg. Българката е известна в областта на фитотерапия, с която се занимава от 8-годишна възраст. Според нея няма билка в България, за която бабата да не знае. „Всички плевели лекуват! Ако не искате нищо да ви боли – изкопайте си тези три корена – репей, ... още
На: 2017-08-05 07:42:42 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 500 прегледа
Новини: Медиите пощуряха да публикуват видео на Владимир Путин, което е направено по време на риболов в Сибир. Daily Mail предполага, че така президентът на Русия мотивира гражданите на страната да пътешестват по родните простори. Изданието Time счита, че на кадрите Владимир Путин е изобразен, като спортист обичащ авантюри. Не е тайна, че президент на РФ Владимир Путин притежава отлична физическа форма ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X