Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Валери Симеонов: Не ме е срам, че открих тоалетна

Незаконните производители на ракия нямат нито касов бон, нито плащат акциз, а се оплакват. Ще ограничим този сив сектор с постоянство. Не страдам от болно самолюбие, бих отишъл лично да проверя казаните за ракия по селата и градчетата. Не ме е срам, че съм открил тоалетна, както се писа по медиите. Това каза вицепремиерът Валери Симеонов в сутрешния блок на БНТ.

"Определено има натрупани административни дефекти, те трябва да бъдат решени и да се постави началото на практически действащ модел. Когато приложиш едно практическо решение всичко започва да се подрежда", каза още той.

"Започва да ми омръзва да говоря за кадрите на Елена Йончева. Не знам дори защо го наричате "филм". Това са некадърно монтирани видеокадри с цел манипулация. Шофьорът на Йончева, който "случайно“ попада на голяма група бежанци, не е издържал полиграф на въпроси за трафик на хора, но тя все пак го взима на работа", разкри вицепремиерът.

"Социализмът със сигурност не е бил добър. Тези 27 години Преход са борба на закоността с лакомията. Лакомията няма политически цвят", каза още Симеонов.

"Когато в една коалиция се казва истината, не слугува на по-големия, търси истината и грешките, това е най-добрата формула за стабилност на една коалиция", допълни политикът.

"БСП винаги е паразитирала около обществото, тя няма как да съществува по време на положителни процеси. Въпреки това цялата активност сега е насочена към Европредседателството", завърши Валери Симеонов.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-08-13 12:22:38 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 673 прегледа
Новини: Тази нощ бе ударен култовия парти комплекс Какао Бийч на Слънчев бряг. Това стана с операция на Валери Симеонов и група полица. Дискотека Бедрум е една от проверените. Когато музиката е прекъснала, хората там буквално се взривили. Всички започват да викат „Оставка!“ и „Довиждане!“ на Валери Симеонов, чуват се дори псувни. Полицаите полагат доста усилия, за да държат кордон ... още
На: 2018-01-26 15:30:47 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3109 прегледа
Общество: Петър Низамов-Перата хвана Валери Симеонов в голяма лъжа. Патриотът е подвел Асеонвград и цялата българска общественост с обещанието си за полицейска приемна в циганската махала в Асеновград. Та, такава приемна има, но явно само за украсата, защото тя не работи. Може да видите сами от видеото на Перата. Може да видите как едно от "тържествените обещания" на Валери Симеонов, което бе дадено, за да ... още
На: 2015-07-29 15:51:00 преди: 3 години / 5 гласа / 19 точки / 0 коментара / 3983 прегледа
Видео: След-като сложи подписа си под този на Лютви Местан Валери Симеонов изтрещя на пресконференцията на Атака, и започна да размахва петолевки пред камерите. Това остана незабелязано от Сидеров, и Симеонов правеше и други жестове и мимики, но не остана незабелязано от камерите там. Видеото: ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X