Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Валери Симеонов помпа мускули пред Виктор Николаев! Захапа го като куче, за да няма неудобни...ВИДЕО

След легендарно просташката проява на Антон Тодоров, при Виктор Николаев седна Валери Симеонов. Той обаче ни изненада също с много грубо поведение и намеци. Всичко започна със скандалите около назначенията на властта.

Симеонов твърди, че никога не е прощавал нередности на никой и, когато е имал информация я е огласявал.

„Когато съм говорил за калинки, не съм го правил само относно ГЕРБ. Вече повече от 20 години се правят такива политически назначения.“, заяви той.

Николаев го попита дали думите му важат и за неговите партньори в ПФ Красимир Каракачанов и Волен Сидеров.

"Не се опитвайте да клатите държавата. Визирам абсолютно всички, в по-голяма конкретика няма да влизам", каза той.

"Аз клатя държавата или вие? Значи, за да не я разклатите, ще си мълчите, ако знаете нещо?", запита веднага водещият.

Симеонов отказа да коментира темата.

"Вижте, аз престъпление няма да скрия. Няма значение кой чичо е, наши или ваши. Нека не влизаме в жълтини и да превръщаме темата от "Кумгейт" в не знам и аз какво. За мен виновен е кметът на Хасково. Той е назначил хора на временен договор и после не е провел конкурс, а им е направил договора постоянен.

Вие например също сте били назначен на временен договор, после са ви го направили постоянен. Вижте колежката ви, беше тук, а ето, останахте си сам", захапа водещия Симеонов.

"Ама какво общо имам аз с проблемите във властта, ще ми обясните ли?", запита Николаев.

Симеонов отново не даде задна и отказа коментар с довода, че навсякъде са назначени хора, които за жалост не са сложени по компетенция.

"Това са глупави кампании от глупави хора. Това става в момент, когато вдигаме пенсиите с 24%. Просто хващат и нарочват някого. Аз ако бях злонамерен, сега щях да направя един "Викторгейт" за вас утре и да го обявя например, същото е", каза Симеонов.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-04-26 14:02:18 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 4865 прегледа
Новини: Валери Симеонов направи огромен цирк в сутрешния блок на Нова телевизия. Той се избъзика дебелашки с Виктор Николаев, подигравайки се с физическите му данни. Знаете ли г-н Николаев, че ДАНС може да нахлуе и във вашия дом. Може например да сметне, че се каните да атакувате президента Радев с джихадистки пояс, макар че като ви гледам, не вярвам да го направите, заяви Симеонов пред ококорения Нико ... още
На: 2016-06-13 08:54:42 преди: 2 години / 5 гласа / 19 точки / 0 коментара / 13593 прегледа
Новини: С уникални и купища правилни журналистически въпроси Виктор Николаев натика Румяна Бъчварова в ъгъла и я накара да се оправдава като малко детенце откраднало близалка. Бъчварова видимо се изнерви на провокативните въпроси и се опита да се защитава, но хората видяха много добре за какво става на въпрос, а именно, че се прикрива истината за шефа й ( Бойко Борисов ). След неудобните упреци направен ... още
На: 2017-08-13 12:22:38 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 665 прегледа
Новини: Тази нощ бе ударен култовия парти комплекс Какао Бийч на Слънчев бряг. Това стана с операция на Валери Симеонов и група полица. Дискотека Бедрум е една от проверените. Когато музиката е прекъснала, хората там буквално се взривили. Всички започват да викат „Оставка!“ и „Довиждане!“ на Валери Симеонов, чуват се дори псувни. Полицаите полагат доста усилия, за да държат кордон ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X