Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Видео

Валуев: Прокарват руски интереси в България? Не искате ли евтина газ и живот в родината?? ВИДЕО!

Истинската руска бойна машина Николай Валуев бе на гости в България! Той в момента е депутат от партията на Владимир Путин и бе помолен да направи коментар на комисията, която ще разследва намесата на Русия в нашата политика и въобще има ли такава.

„Нека разследват! Но най-важното е тази комисия да бъде обективна и в нея да участват хора, които да познават общественото мнение, които се интересуват от България, не са безразлични към нейното бъдеще. Тоест, ако в комисията участват такива хора, смятам, че обективността ще възтържествува! Нека разследва“. 

Той обаче посочи, че е един депутат и това му налага да не въздейства по никакъв начин на разследването със свои изказвания и действия. Важното е да се стигне до истината, хората да разберат обективната истина, а не изфабрикуваните факти на някой.

Вижте какво се случва в световната политика - не двойни, а ТРОЙНИ стандарти. Цяла Европа вижда Русия като един зъл емон. Какви руски интереси? Не иска ли България своя енергетика, евтин газ, продукти собствено производство? Или пък българинът е доволен от това, което му дава ЕС и от турските домати?

"Иска ли ви се всеки българин да живее и работи в България, а не да продължава да заминава някъде? Бихте ли искали това? Съмнявам се, че не бихте го поискали“.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-03-15 12:56:06 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 67 прегледа
Гласът на народа: Питам защо вече няколко дни БНТ /а и не само/ манипулира българския народ, като говори за пострадалия г-н Скрипал като за руски шпионин. Фактите говорят, че той е предавал родината си на Великобритания, т.е. той е английски шпионин!!! Та питам, ако това е грешка, кой точно /име/ е виновен и дали ще бъде наказан? А, ако е целенасочена манипулация от БНТ, то това е друга тема!! Питам БНТ, защото ... още
На: 2015-09-01 21:54:32 преди: 3 години / 4 гласа / 14 точки / 0 коментара / 7253 прегледа
Геополитика: Трябваше някой да му го каже! Стига е бранил чужди интереси и стига е занравял ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И НАШИТЕ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ! Не на предателството! Не на продажбата на БЪЛГАРИЯ! Не на чуждите интереси, НЕ НА ЗАГРОБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ! Да събудим ЛЪВЪТ! ... още
На: 2016-03-04 14:50:48 преди: 2 години / 8 гласа / 38 точки / 0 коментара / 9158 прегледа
Общество: За множеството от руснаците България е дружелюбна, евтина, гостеприемна, културно и исторически братска държава.  Затова датират много общи културни събития, които ясно показват топлите отношения между двата народа. В прикаченото видео ясно се усещат чувствата на руския човек от народа към България. ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X