Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Други

Вашите матраци – колко важни са те

Спалнята би трябвало да бъде неприкосновено място, но когато все по-често ви се налага да броите овце, за да заспите или още по-лошо, прибягвате до употребата на приспивателни, вие трябва да се замислите какво не е наред.

Да, днес трудно можем да намерим истинско уединение и особено ако живеем в панелен блок или кооперация, не може да се каже, че спим на спокойствие и тишина. Като прибавим натоварените работни седмици и многото семейни и служебни проблеми и задачи, които прехвърляме наум преди да заспим, струпват се доста неща, които могат да се нарекат „виновници" за вашето безсъние.

Съществува още една причина за липсата на сън и тя може да се крие във вашите матраци. Ако те са неудобни и вече деформирани от употреба, време е да ги замените за нови и съвременни.

Позволете си удоволствието да се събудите отпочинали и с озарено от усмивка лице. Това може да се случи бързо и лесно като магия, стига да сте решени на тази промяна.
Дали ще изберете матраци Тед или матраци Нани, няма никакво значение. Въпроса е да предприемете тази важна крачка към подмяна на старите и вече износени матраци в къщи.
Това ще внесе нова енергия в дома ви и ще засили вашите жизнени сили и работоспособност. Не подценявайте тази промяна, защото тя наистина може да ви се отрази съществено в положителен план. Да, става дума за покупка на нови матраци, но всъщност говорим за пълноценен сън, по-добра хигиена във вашия дом, по-спокойно и релаксирано тяло. Кой би се отказал от това?

Благодарение на качествени матраци като матраци Спелта, например, вие може да се отървете от доста ваши неразположения и най-вече от безсънието, дори и по време на пълнолуние.

Не се колебайте да промените начина си на почивка и да си подарете нещо пухкаво, удобно и здравословно, каквото е съвременният модерен матрак.

Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 588 прегледа
Публикувано на: 2013-12-06 06:47:55
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Вашите матраци – колко важни са те
На: 2017-03-13 13:05:44 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 591 прегледа
Безсънието и трайните нарушения на съня могат да доведат затлъстяване, а често причина за това стават неудобните матраци. Повече от 30% от активното население е с наднормено тегло показва статистиката. Масовото затлъстяване скъсява продължителност на живота, влошава и застрашава сериозно здравето, понижава самочувствието, оказва негативно влияние върху сексуалните контакти, намалява работоспособно ... още
На: 2015-10-29 14:46:06 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 455 прегледа
Колко време може да издържи вашия матрак, зависи от няколко фактора, като например размер на употреба и оригинално качество. Затова като цяло в покупката на матрак не гледайте само откъм инвестицията като разход. Разбира се добра идея е да сте запознати с най-добрите ценови предложения на матраци на пазара. Помислете за това, че правите дългосрочна инвестиция, която да работи в плюс за вашето здра ... още
На: 2013-10-09 19:53:50 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1958 прегледа
Оригиналните медицински матраци са създадени, с цел да може да се контролира тяхната твърдост. Това се случва посредством променящи налягането механизми, вкарващи и изкарващи въздух от наличните камери. Съществуват спорове в лекарската гилдия дали има полза от този вид продукти или не, но въпреки това те са търсени и купувани все повече на стария континент. Идеята на медицинските матраци е била д ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X