Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Други

Вашите матраци – колко важни са те

Спалнята би трябвало да бъде неприкосновено място, но когато все по-често ви се налага да броите овце, за да заспите или още по-лошо, прибягвате до употребата на приспивателни, вие трябва да се замислите какво не е наред.

Да, днес трудно можем да намерим истинско уединение и особено ако живеем в панелен блок или кооперация, не може да се каже, че спим на спокойствие и тишина. Като прибавим натоварените работни седмици и многото семейни и служебни проблеми и задачи, които прехвърляме наум преди да заспим, струпват се доста неща, които могат да се нарекат „виновници" за вашето безсъние.

Съществува още една причина за липсата на сън и тя може да се крие във вашите матраци. Ако те са неудобни и вече деформирани от употреба, време е да ги замените за нови и съвременни.

Позволете си удоволствието да се събудите отпочинали и с озарено от усмивка лице. Това може да се случи бързо и лесно като магия, стига да сте решени на тази промяна.
Дали ще изберете матраци Тед или матраци Нани, няма никакво значение. Въпроса е да предприемете тази важна крачка към подмяна на старите и вече износени матраци в къщи.
Това ще внесе нова енергия в дома ви и ще засили вашите жизнени сили и работоспособност. Не подценявайте тази промяна, защото тя наистина може да ви се отрази съществено в положителен план. Да, става дума за покупка на нови матраци, но всъщност говорим за пълноценен сън, по-добра хигиена във вашия дом, по-спокойно и релаксирано тяло. Кой би се отказал от това?

Благодарение на качествени матраци като матраци Спелта, например, вие може да се отървете от доста ваши неразположения и най-вече от безсънието, дори и по време на пълнолуние.

Не се колебайте да промените начина си на почивка и да си подарете нещо пухкаво, удобно и здравословно, каквото е съвременният модерен матрак.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 589 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-03-13 13:05:44 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 592 прегледа
Здраве: Безсънието и трайните нарушения на съня могат да доведат затлъстяване, а често причина за това стават неудобните матраци. Повече от 30% от активното население е с наднормено тегло показва статистиката. Масовото затлъстяване скъсява продължителност на живота, влошава и застрашава сериозно здравето, понижава самочувствието, оказва негативно влияние върху сексуалните контакти, намалява работоспособно ... още
На: 2015-10-29 14:46:06 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 455 прегледа
Други: Колко време може да издържи вашия матрак, зависи от няколко фактора, като например размер на употреба и оригинално качество. Затова като цяло в покупката на матрак не гледайте само откъм инвестицията като разход. Разбира се добра идея е да сте запознати с най-добрите ценови предложения на матраци на пазара. Помислете за това, че правите дългосрочна инвестиция, която да работи в плюс за вашето здра ... още
На: 2013-10-09 19:53:50 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1960 прегледа
Свят: Оригиналните медицински матраци са създадени, с цел да може да се контролира тяхната твърдост. Това се случва посредством променящи налягането механизми, вкарващи и изкарващи въздух от наличните камери. Съществуват спорове в лекарската гилдия дали има полза от този вид продукти или не, но въпреки това те са търсени и купувани все повече на стария континент. Идеята на медицинските матраци е била д ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X