Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Вътрешният министър Радев с нова информация и закани за отвличането на Адриан!

Правителството най-накрая проговори и даде заявка за разкритието на отвличането на Адриан Здравко. Вътрешният министър Валентин Радев е категоричен, че държавата е по-силна и до развръзка ще се стигне. Това бе заявено по време на заседание на Парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

„Обсъждани са различни планове преди да се знае, че Адриан е отвлечен. Винаги в тези случаи има няколко хипотези. Правени са няколко такива. Данни по разследването не мога да разказвам“, заяви силовият министър.

„Надяваме се максимално бързо да бъде разкрито престъплението. Знаем, че такова отвличане пречи не само на бизнеса, а и на всеки един. Държавата е по-силна и ще успеем. Знаем рискът и очакванията. Надявам се, че ще успеем“, заяви министър Радев.

Все още очаквам обаче да прочета какви реално са били действията от страната на позицията, тъй като се водят горещи спорове за това дали разследващите органи и антимафиотите са действали или са бездействали.

Да, право на бащата е реши да се справи сам със ситуацията, което най-вероятно е станало, но тогава защо се тръбят и други неща по медиите. С всеки ден положението става все по-напечено, а ново отвличане може да се случи във всеки момент.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-09-03 14:29:50 преди: 10 месеца / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 596 прегледа
Новини: В медиите изтече информация от средите на антимафиотите, по отношение детайлите около отвличането на Адриан Златков. Данните сочат, че то е готвено минимум 3 месеца. Сивото комби „Шкода“ и регистрационните табели били свити последни. Това беше колата, с която бе похитено 25-годишното момче, син на шефа на „Софавто“, предават от Телеграф. Говори се, че колата е открадната ... още
На: 2017-09-13 18:18:16 преди: 10 месеца / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 777 прегледа
Новини: Днес най-накрая излезе малко по-конкретна информация за разследването на отвличането на Адриан Здравков. Една от топ версиите е, че Тони Златков е станал жертва на предателство от свои хора. По-точно може да става на въпрос за вътрешен човек от автокъщата му, който да стои в основата на бедите по адрес на 25-годишния Адриан. Един път вече ви споменахме за голямата сделка с лимузини, която Тони З ... още
На: 2017-09-15 11:49:58 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 882 прегледа
Новини: Неизвестни детайли около похищението на Адриан Златков са накарали МВР да работи по скандална версия. Според тях отвличането на Златков-младши е грешка и е трябвало да стане нещо съвсем друго. Според полицаите, мишената не е бил Адриан, а е бил Тони Златков. Когато спрели колата чрез фалшива полицейска проверка, те очаквали друг, но променили плана в движение, за да не пропадне отвличането. "А ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X