Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

Велосипеди Cross и Велосипеди Спринт - кой да изберем?

Не всички, които са любители велосипедисти, имат достатъчно познания за самия спорт и за велосипедите, които се използват в него. Добре е, преди да се запътите към магазина за ново колело, да получите повече информация по въпроса и едва тогава да правите своята инвестиция.

В България най-известните марки велосипеди в момента са Велосипеди Cross и Велосипеди Спринт. Тези марки има огромно разнообразие от модели, които могат да задоволят всеки вкус и всяко изискване. Тъй като предлагат добро качество на достъпна цена, те са и най-търсените велосипеди в страната.

Между двете марки велосипеди има много общи неща. Марките са български, имат пълен асортимент от модели велосипеди за всички възрасти и цели, имат традиция в производството на велосипеди, предлагат се резервни части за велосипедите на напълно достъпни цени. За да сме по-конкретни обаче, трябва да изпъкнем факта, че планинските модели на Cross, както и трекинг вариантите на Спринт са без аналог в страната.

В днешно време не всеки има достатъчно място за съхранение на велосипед. В повечето случаи се налага да си ги държим в апартамента, а това означава да носим на ръка велосипеда до етажа, на който живеем. Това определено може да ни откаже от покупката. Производителите на двете марки са помислили и за това. Те предлагат олекотени сгъваеми модели, които лесно могат да намалят размера си и да бъдат пренесени на всяко подходящо за съхранение място. Това ги прави лесни за използване в ежедневието, тъй като лесно можете да сгънете велосипеда и без излишно усилие да го качите в метрото, за да можете бързо да се придвижите до желаната дестинация.

Също така качването на високите етажи в жилищните блокове няма да е проблем, а и няма да заемат много място в апартамента.

Определено, на която и от двете марки да се спрете, няма да съжалявате за избора си. Гарантирано ще разполагате с удобен и качествен модел велосипед, с който приятно да прекарвате свободното си време.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 237 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-05-12 21:53:19 преди: 3 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2422 прегледа
Спорт: Велосипеди Cross - качественa европейска марка, ангажиранa в масово производство на велосипеди. Ако днес трябва да избирам велосипед за себе си след толкова употреба на разлоинчи марки и модели бих се поколебал между велосипеди Leader, велосипеди Sprint и велосипеди Cross, но последните безспорно са едни гърди напред пред всички останали. Най-големият завод на такива велосипеди се намира на сто ... още
На: 2015-08-27 09:27:14 преди: 2 години / 3 гласа / 11 точки / 0 коментара / 3777 прегледа
Новини: Производството на българските велосипеди приключи след промените през 90-те. След 30-годишно прекъсване България отново ще има велосипеди „Балкан". Култовите детски колела, наричани "балканчета", се завръщат на пазара. Те са символ на поколения българи, родени преди 80-те години на миналия век. След 30-годишно отсъствие познатото возило идва с модерна визия и възможност за сгъване. Възкръсва ... още
На: 2015-12-27 09:48:55 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1512 прегледа
Новини: Граничната служба на Финландия забрани да се пресича границата с Руската Федерация на велосипеди на много контролно-пропускателни пунктове. Хората, търсещи убежище във Финландия са длъжни да пребиват в страната само по официалните начини - с автомобил, автобус, влак или самолет. Забраната е въведена във връзка с това, че навлизането с велосипед на територията на Финландия през зимния сезон се осъ ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X