Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

В.Енчев: Докато аз работех за България, Бойко масажираше ушите на Тодор Живков!!!

По повод коментара на гербаджията Методи Андреев във в. „Всеки ден“: Методи Андреев: Велизар Енчев лъже народа на дребно!“- ето и отговорът на Енчев:

Добре е да отговоря на Методи Андреев. Този човек се продаде за едното депутатско място на партията на българските мутри – ГЕРБ.

Методи, докато аз бях на югославския фронт по време на гражданската война, като офицер на НРС, твоят сегашен бос – Бойко Борисов, размахваше бухалка със сикаджиите и масажираше ушите на Тодор Живков.

Методи, ти си позорът на българската десница. Докато аз работех за България в Македония и воювах с македонизма, твоят бос трупаше милиони от търговия с метаамфетамини /справка – виж докладите на американското посолство в София/.

Еволюцията на Методи е еволюцията на позора – от седесар мутира в член на мутренска групировка с депутатски имунитет. Методи и морал е все едно наемен убиец да проповядва хуманизъм.

Велизар Енчев

loading...
Рейтинг: 4.5 звезди | 4 гласа | 18 точки | 1 ком. | 7192 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-09-07 17:36:05 преди: 2 години / 10 гласа / 37 точки / 0 коментара / 10435 прегледа
Новини: Попаднахме на една анкета на ПИК, в която попитаха кой е най-подходящият за президент на България. Знаете ли, че Тодор Живков се оказа по-популярен вариант от хората като Плевнелиев, Първанов и т.н. Той отдавна не е жив, а все още има доверието на хората. Факт е, че проблеми през социализма е минало. Не сме слепи защитници на строя, но е имало и добри черти. Ценносната система на хората беше друг ... още
На: 2018-05-04 12:34:13 преди: 2 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 259 прегледа
Политика: Докато охранявах Тодор Живков, имах възможност да слушам много, дори как се управлява точно Политбюро. Това заяви в интервю пред Нова телевизия, от Министерски съвет премиерът Бойко Борисов. Борисов обясни защо Нинова е подтисната и не може да спи и атакува остро Радев с тежки въпроси! Щях да се плаша, че съм толкова време на власт, ако по някакъв начин насилствено съм я държал. Сега давам на вс ... още
На: 2016-05-26 18:33:25 преди: 2 години / 3 гласа / 12 точки / 0 коментара / 27717 прегледа
Политика: Добри Джуров и Тодор Живков са един до друг по времето на политическия си живот почти през цялото време. Тръгват най-ниско от партизанските движения и стигат до върха на политическата власт. Тодор Живков се запознава с Джуров като ръководител на Първа военна оперативна зона на България. Отговарял е за отряд "Чавдар", който е командван от Добри Джуров. Когато Живков застава на чело на държавата, Д ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X