Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Технологии

ВИДЕО потвърждава, че до Сатурн има руска база!

Филмът затвърждава предположенията, че Марс отдавна е колонизирана планета от Русия и САЩ. На Марс има руски и американски бази, което предполага и цели градове, предназначени за така наречения световен елит, който при идването на Нибиру ще отпътува, за червеният гигант, за да изчака катаклизмите на Земята да спрат.

Световният елит отдавна се е подготвил да се пренесе в подземните бункери на базите на Луната и Марс, заради евентуални унищожотелни катаклизми на нашата планета.

Официалният план на онези, които контролират нашата планета от незапомнени времена, да държат масата в изолация, като й представят глупава и фантасмагорична идея за родството й с Галактически измислени същества.

Ето защо отказват да кажат истината - защото, ако приемате масово концепцията за съществуването на живот извън биологичните ограничения на земните параметри, ще надраснете поставените ограничения, наложени ви от самите тях.

Разумът им ще осъзнае възможностите на другите светове и накрая ще проумее смисъла на истинската свобода – това е най-важният момент, от чието настъпване те най-много се опасяват.

Те са планирали да напуснат Земята, когато се случат унищожителни природни бедствия на планетата ни, като отлетят за Луната и Марс, и там се скрият в подземните бази пригодени, за тази цел, а когато всичко се уталожи и нормализира, да се върнат отново, ако е възможно.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-06-14 09:33:17 преди: 1 година / 4 гласа / 9 точки / 0 коментара / 3760 прегледа
Конспирации: Съгласно теория на американски учени, скоро Апокалипсиса може да стане факт следствие приближаването на Сатурн към Земята. Астрофизиците предполагат, че Сатурн може да излезе от своята орбита и да стане убиец на всичко живо на нашата планета.  Както отбелязват изследователите преди 1 000 години е съществувала същата заплаха - Сатурн да се доближи до нашата планета и да се превърне в най-яркото н ... още
На: 2017-04-28 11:35:14 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 760 прегледа
Технологии: Междупланетарната сонда Касини направи първото вмъкване в процепа между пръстените на Сатурн. На 22 април се извършва първата маневра за преминаване между планетата и нейните пръстени, като след маневрата Касини се свърза със Земята. "Досега никои космически кораб не е бил толкова близо до Сатурн", споделя ръководителят на проекта Касини Ерл Мейз. Данните от Касини стигад до Земята за 78 минути, ... още
На: 2017-12-17 08:34:20 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 664 прегледа
Новини: В рамките на контракта по доставката на Анкара на зенитно-ракетните комплекси С-400 в Турция може да се появи руска военна база. Както заяви по-рано шефът на «Ростеха» Сергей Чемезов преди системите С-400 да бъдат постановени в Турция, с Анкара ще бъде подписано споразумение за военно-техническо сътрудничество. В съответствие с това споразумение Русия след предаването на С-400 може да поиска баз ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X