Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 02.04.2017 г.

Овен: Въздържайте се от спонтанни решения или експерименти, които бихте направили просто от любопитство. Желателно е да действате организирано, аргументирано и последователно без отклонения от първоначалните си замисли.

 

Телец: Спокоен ден, следвайте логиката на събитията. Проявете умереност в действията и най-вече в изказванията си. Спомнете си старата мъдрост: „език мой – враг мой“, спазвайте я и няма да имате проблеми.

 

Близнаци: Ще имате повече въпроси, отколкото отговори. Новите ви идеи са в зародиш и съвсем не са готови за реализация. Много е важно да не губите чувството си за мярка.

 

Рак: Съобразявайте се с обстановката, настроението на близките си и правилата като цяло. Не е изключено да се разочаровате от човек или случка. Не приемайте нищо за „последно и окончателно“, ще постигнете целите си, но по друг начин.

 

Лъв:  Не е изключено да се натъкнете на разни дребни проблеми, но те не бива да са повод за разваляне на настроението. Използвайте свободното си време за неформални контакти и бъдете внимателни при обсъждане на деликатни теми.

 

Дева: Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Съобразявайте се както с физическото, така и с емоционалното си състояние. Не си струва да изцедите силите си до последната капка и през следващите дни да действате на „автопилот“.

 

Везни: Почти през целия ден ще се налага да работите с информация. Ще намерите интересни факти, благодарение на които бихте могли да аргументирате позициите си при решаване на юридически въпрос. Не е подходящо да тръгвате на дълъг път.

 

Скорпион: Ще се занимавате предимно с чужди проблеми. Ще се наложи да действате с доста хора и да се съобразявате с условия, които вероятно няма да ви харесат. Постарайте се да запазите спокойни отношения и да изпълните първоначалните си обещания.

 

Стрелец: Вероятно ще попаднете в голяма компания, където не познавате част от присъстващите. Търсете баланс между официалното и неформалното. Новите контакти ще са доста интересни и обещаващи.

 

Козирог: Ще се наложи да изпълните старо обещание, за което до момента не ви е стигнало времето. Не бъдете педантични. Действайте с размах и с фантазия. Резултатите ще са по-добри от предполагаемите.

 

Водолей: Спокоен ден, когато нямате никакви проблеми да се ориентирате в ситуацията. Някой може да реши да изпробва границите на търпението ви. Дистанцирайте се своевременно и не участвайте в никакви спорове.

 

Риби: Почти през целия ден ще се налага да се съобразявате с някакви правила, условности, непознати традиции. Наблюдавайте, трупайте впечатления и информация. Съвсем скоро ще имате възможност да се възползвате от наученото.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1750 прегледа
Лайфстайл: Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Други: Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 480 прегледа
Криминални: Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X