Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Любопитно Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Бизнес Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 02.08.2017 г.

Овен: Началото на деня е ведро, а подходът ви към заниманията доста оптимистичен. С напредване на времето има вероятност да се натъкнете на затруднения, свързани с неточности в използваните документи, нередовен транспорт или отложени срещи. Не си заслужава да си разваляте настроението, събитията ще се подредят по естествения си ред.

 

Телец: Проявете наблюдателност и предпазливост. Наблюдавайте обстановката около себе си и действията на събеседниците. Съществуват предпоставки за дребни недоразумения, които сте в състояние да избегнете с аналитична мисъл и навременна реакция.

 

Близнаци: Във ваша полза е да не привличате вниманието. Занимавайте се със собствените си ангажименти и споделяйте мнението си само, ако ви попитат. Колкото сте по-незабележими, толкова по-добри ще са резултатите ви днес.

 

Рак: Част от задачите, които ви възлагат изобщо няма да са ясни като начин на изпълнение и очакван резултат. Следвайте инструкциите и уточнявайте детайлите, за да не се налага да правите едно и също нещо няколко пъти. Консултирайте се по всички възможни начини, ако не сте сигурни в решенията си.

 

Лъв:  Доста спокоен ден. Ще разполагате с достатъчно време, за да се върнете към стари занимания, които сте довършили на бързо и имат нужда от проверка. Едва ли ще намерите сериозни грешки, но пък ще въведете някои подобрения.

 

Дева: Не е изключено да попаднете под словесния обстрел на околните. Вслушайте се в мнението им вместо да го отричате и да възразявате. Използвайте възможността за корекция на собствените си грешки.

 

Везни: Работата ще е успешна и резултатите ще ви зарадват. Ще е много повече въпрос на късмет, отколкото на старание или умение от ваша страна, така че не се възгордявайте от постигнатото, а го приемете като щедър подарък от Съдбата.

 

Скорпион: Тревогите ви днес ще засягат финансите и личните отношения, като и причините за тях ще са предизвикани от взаимовръзката им. Не прекрачвайте границата на общоприетите правила и на добрия тон. Търсете компромисни решения, които няма да са потенциален източник на конфликт.

 

Стрелец: Събитията ще са динамични, в голямата си част противоречиви. Ще са предизвикани от субективна намеса, но вие трябва да се постараете да ги оценявате обективно. Следвайте собствените си убеждения, чуждото мнение може да предизвика объркване.

 

Козирог: Поведението на околните може да ви изненада, при това неприятно, да ви върне към предишни събития, които не помните с добро, в крайна сметка да ви развали настроението. Не изпадайте в крайности. Няма как да върнете времето, така че концентрирайте се в актуалните си задачи, за да не повторите стари грешки.

 

Водолей: Мислите ви са насочени много повече на вътре, отколкото на вън. Подходящ момент да анализирате личните си възможности и да направите актуални корекции в целите и тактиката си. Ако не стигнете до никакви заключения, значи не сте готови за промяна.

 

Риби: Въпреки положените усилия днес едва ли ще напреднете много. Хубавото е, че няма да се върнете назад от достигнатите позиции. Мнението ви за събитията е доста субективно, което ви прави уязвими, но не и беззащитни. Ще се справите по-лесно, ако следвате общите тенденции.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 2827 прегледа
Публикувано на: 2017-08-02 06:48:06
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 02.08.2017 г.

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за цялата 2017 г.
преди: 11 месеца / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1710 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.01.2017 г.
преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5917 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.04.2017 г.
преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2710 прегледа
Овен: Надявайте се на пари. Всичко останало си имате. И, ако случайно ви паднат от някъде, не давайте на заем точно днес.   Телец: Ще се завихрят силни любовни емоции. Вероятно с човек от миналото. Но какво пък, по-добре е от нищо...   Близнаци: Крайно време е да започнете да правите каквото си искате и да не позволявате на никой да ви командва. Е, освен свекървата, респективно тъщата, ама там ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.01.2017 г.
преди: 11 месеца / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2281 прегледа
Овен: Ориентирайте се към дейности, свързани с държавната администрация. Обработването на документи ще ви се случва лесно. По-добре е да отложите важните бизнес срещи, изискващи много време.   Телец: Подредете си програмата, документацията, кореспонденцията. Постарайте се да отделите незначителното и да сортирате важните цели и задачи. Аналитичното ви мислене днес е в силата си.   Близнаци: Пр ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 24.08.2016 г.
преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 2531 прегледа
Овен: Ако преследвате целите си твърде настоятелно може да обърнете резултатите срещу себе си. Избягвайте резките, категорични и прекалено критични изказвания за да си спестите неприятности.   Телец: Защитавайте интересите си твърдо и независимо от динамичната промяна на обстоятелствата. Събитията днес ще са изпитание за вашата издръжливост и психическа устойчивост.   Близнаци: Проверявайте мн ... още

Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Uni-Ads.net
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0