Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 03.08.2017 г.

Овен: Доста противоречиви ще са събитията днес. Ще се налага да се захващате ту за едно, ту за друго, да сменяте заниманията независимо от предпочитанията си. Ще се справите много по-добре, ако използвате нестандартни методи на работа.

 

Телец: Мислете далновидно и действайте гъвкаво. Не е желателно да се захващате с нови проекти, може да изникнат непредвидени затруднения. Подгответе си резервен вариант за сложните задачи и бъдете готови да промените посоката, ако се наложи.

 

Близнаци: Въздържайте се от самостоятелна инициатива. Ако преценявате, че партньорът или член от екипа действа по странен начин, то по-добре не се намесвайте. Може би просто не схващате конкретната логика. Не разчитайте на съдействие и по възможност не променяйте първоначалните си планове.

 

Рак: Едва ли ще успеете да довършите започнатото, независимо от желанието ви. Не са изключени спънки, свързани с недоокомплектовка, чужди грешки, завишени изисквания и други изнервящи фактори. Не се натоварвайте с допълнителни отговорности и чужди грижи.

 

Лъв:  Проявете последователност. Не е желателно да се отказвате от предварителните си уговорки. Спазвайте дадените обещания, за да не изгубите доверието към себе си от страна на хора, на които държите особено много. По обективни причини може да се наложи да отмените важна среща.

 

Дева: Ако се налага да уговаряте някакви сделки, то уточнявайте условията много точно. За предпочитане е да действате самостоятелно и да не разрешавате да ви се бъркат в работата до колкото е възможно, включително и ако участието ви е част от цяло. Не разчитайте и не се доверявайте на никого.

 

Везни: Не е желателно да тръгвате на път, но ако вече сте го сторили, то по-добре е да завършите започнатото. В процеса на заниманията си ще с натъкнете на странни ситуации или ще видите позната личност в съвсем друга, непозната светлина. Постарайте се да попълните липсващите ви знания по въпрос, с който се занимавате.

 

Скорпион: Въздържайте се от каквито и да било рискове. Не търсете финансова, социална или юридическа помощ. Каквото и да ви обещаят няма да бъде изпълнено и ще преживеете сериозно разочарование. Не е желателно да правите скъпи покупки.

 

Стрелец: Странен ден, изпълнен със съмнения и неопределеност. Събитията ще се разминават с очакванията ви, а околните непрекъснато ще експериментират с търпението ви, ще ви поставят в патови ситуации. Нито една задача няма да е ясна до край. С каквото и да се захванете трябва да мислите за безопасността си.

 

Козирог: Настроението ви е нестабилно, идеите ексцентрични, а желанията прекалено амбициозни. Създавате различни варианти, но не съмнявате във всеки един от тях. Някои срещи или разговори може да ви разочароват, натъжат, да ви върнат към миналото с усещане за де-жа-вю. Заниманията с рутинни задачи ще възстановят самоувереността ви.

 

Водолей: Намалете темпото, следвайте първоначалните си намерения и не променяйте тактиката. Уреждайте важните въпроси в неформална обстановка. Въздържайте се от остри критики спрямо чуждите пропуски. Много е вероятно да възстановите отдавна прекъснати отношения.

 

Риби: Въздържайте се от смели решения с перспективен ефект и от щедри обещания. Не е желателно точно днес да предприемате каквито и да било сериозни промени в живота си, особено такива свързани с жилището, работното място или личните връзки. Приемайте подобни предложения с известна доза недоверие.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1752 прегледа
Лайфстайл: Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Други: Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 481 прегледа
Криминални: Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X