Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 04.08.2017 г.

Овен: Подходящ момент да активирате контактите. Добре е да насрочите за днес важните си срещи, разговори, да прегледате изостаналата кореспонденция, да обсъдите изпълнението на изостанали задачи, да се запознаете с инструкции и документи, за които все не ви остава време. Като цяло колективната работа ще е добре координирана.

 

Телец: Заниманията ви ще са свързани основно с информация, с усвояване на нови знание обмен на опит на професионално ниво. Може да получите известия от задграничните си партньори или отговор на оферти, запитвания, отправени преди време. Ще имате възможност да изгладите противоречия между колеги или съседи.

 

Близнаци: С битови или практически въпроси ще се занимавате през повечето време днес. Може да са свързани с уреждане на документи по собственост, такси, данъци, заплащане на глоби, мита` или други дължими суми. Не е изключено да получите и някакъв подарък с практическо предназначение, който ще ви е много полезен.

 

Рак: Едва ли ще работите самостоятелно. Ще се налага на моменти да се отклонявате от своите задължения, за да съдействате на колеги или да участвате в някакви консултации. Денят е свързан с нова делова връзка, която може да ви заинтригува и лично.

 

Лъв:  Времето изобщо няма да ви стигне, а и няма да се занимавате с това, което сте имали пред вид, а с разни дреболии. Нищо сложно в тях, но ще изискват старание, търпение и последователност. Ще се наложи да търсите информация, свързана с ремонти, транспорт, обслужване. Възползвайте се от отзивите на предишните потребители.

 

Дева: Спокоен ден, едва ли нещо би ви затруднило. Събитията ще се развиват според очакванията ви, а работата ще е точно каквато ви допада – издирване, подреждане и класиране на информация, справки, отчети и други подобни, изискващи старание.

 

Везни: Контактите ще са интензивни, а част от тях ще са дразнещи. Лошото е, че ще се наложи да овладеете емоциите и да изтърпите някакви глупави капризи. Хубавото е, че вечерта ви очаква импровизирано развлечение с приятели.

 

Скорпион: Ако се налага да реализирате кратко пътуване не се колебайте. Наблюдавайте какво се случва около вас и се вслушвайте в разговорите. Дребните подробности ще се окажат значителни и ще ви подскажат оригинално решение на съвсем тривиален проблем.

 

Стрелец: Подхождайте към решаването на проблемни въпроси прагматично. Не отказвайте, ако ви помолят за услуга, но преди да обещаете каквото и да било преценете дали е налице обективна необходимост или просто някой злоупотребява с добрината ви.

 

Козирог: Личните и деловите задачи ще изискват еднакво внимание. Рутинната работа ще е сравнително спокойна и по-скоро самостоятелна, но в личен план комуникацията ще е интензивна. Някой ще поиска да сподели тайната си с вас. Направете го чрез смс, чат или имейл, а не личен или телефонен разговор.

 

Водолей: Преценявайте събитията и изказванията от различни гледни точки. Подробности, които възприемате като маловажни и незначителни след време ще се окажат изключително полезни и ще ви помогнат да се измъкнете от неудобна и объркана ситуация.

 

Риби: Ще ви поканят на импровизирана среща със стари приятели. Не отказвайте. Освен с приятни спомени купонът ще е свързан и с нови познанства, които ще ви подтикнат да се изявите от към най-добрите си страни.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1752 прегледа
Лайфстайл: Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Други: Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 481 прегледа
Криминални: Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X