Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Бизнес Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Изкуство Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 05.04.2017 г.

Овен: Творческият ви потенциал расте, влиянието ви е осезателно. Проявете практичност, мислете реално и действайте активно. Предпоставките за подобряване на материалното ви състояние са на лице.

 

Телец: По-упорити сте от обикновено. Захващайки се с нещо не сте склонни да правите корекции. Преценявайте реалните резултати и степента на затрудненията. Не е нужно да „тъпчете на едно място“ от инат.

 

Близнаци: Събитията ще се разминат с предположенията ви. Настроението ви е оптимистично, но част от фактите ще ви накарат да се замислите над възможностите си и по въпроса кой заслужава доверието ви.

 

Рак: Комбинирайте творческото мислене с практическите си умения. Избягвайте допълнителните разходи, особено за технически средства. Ограничете действията си в рамките на наличните ресурси.

 

Лъв:  Ваша идея или интересно предложение ще бъде посрещнато с истински ентусиазъм. Работата ви ще направи впечатление и ще получи висока оценка. Запазете чувство за мярка, защото покрай успехите ще станат видими и грешките ви.

 

Дева: Днешният ден ще мине под мотото: „къде го чукаш, къде се пука“. Ще се натъкнете на затруднения точно там, където най-малко очаквате. Не търсете виновен, търсете начин за справяне със ситуацията.

 

Везни: Условията за реализация на първоначалните ви планове са налице. Ще имате, обаче и допълнителни възможности. Реагирайте гъвкаво. Преценете дали не е подходящо да пренасочите усилията си от една цел към друга, по-перспективна.

 

Скорпион: Помислете за рекламата на бизнеса или собствената си работа. За да ви забележат ще трябва да представите постиженията си в по-широк мащаб. Акцентирайте върху нестандартните си идеи.

 

Стрелец: Не е толкова важно да напреднете, колкото да запазите позициите си. Действайте разумно и с умерена скорост. Въздържайте се от остри критики и прекалена инициатива, които биха ви създали врагове.

 

Козирог: Поставяйте си изпълними цели. Експериментирайте само в области, в които разполагате с достатъчно ресурси и опит. Спазвайте инструкциите за работа и правилата за безопасност.

 

Водолей: Ще имате възможност за публична изява. Печелившата стратегия е да заложите на таланта и опита си. Наличието на подходящ партньор е допълнителна предпоставка за добро представяне.

 

Риби: Романтиката е силната ви страна, за разлика от дисциплината, която не е. Склонни сте да си създавате прекалено оптимистични предположения за реалността. Следвайте общата екипна тенденция и подхождайте пестеливо към финансите си.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 2747 прегледа
Публикувано на: 2017-04-05 07:47:15
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 05.04.2017 г.

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за цялата 2017 г.
преди: 9 месеца / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1622 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.01.2017 г.
преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5841 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.04.2017 г.
преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2650 прегледа
Овен: Надявайте се на пари. Всичко останало си имате. И, ако случайно ви паднат от някъде, не давайте на заем точно днес.   Телец: Ще се завихрят силни любовни емоции. Вероятно с човек от миналото. Но какво пък, по-добре е от нищо...   Близнаци: Крайно време е да започнете да правите каквото си искате и да не позволявате на никой да ви командва. Е, освен свекървата, респективно тъщата, ама там ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.01.2017 г.
преди: 9 месеца / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2223 прегледа
Овен: Ориентирайте се към дейности, свързани с държавната администрация. Обработването на документи ще ви се случва лесно. По-добре е да отложите важните бизнес срещи, изискващи много време.   Телец: Подредете си програмата, документацията, кореспонденцията. Постарайте се да отделите незначителното и да сортирате важните цели и задачи. Аналитичното ви мислене днес е в силата си.   Близнаци: Пр ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 24.08.2016 г.
преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 2465 прегледа
Овен: Ако преследвате целите си твърде настоятелно може да обърнете резултатите срещу себе си. Избягвайте резките, категорични и прекалено критични изказвания за да си спестите неприятности.   Телец: Защитавайте интересите си твърдо и независимо от динамичната промяна на обстоятелствата. Събитията днес ще са изпитание за вашата издръжливост и психическа устойчивост.   Близнаци: Проверявайте мн ... още

За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0