Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 05.04.2017 г.

Овен: Творческият ви потенциал расте, влиянието ви е осезателно. Проявете практичност, мислете реално и действайте активно. Предпоставките за подобряване на материалното ви състояние са на лице.

 

Телец: По-упорити сте от обикновено. Захващайки се с нещо не сте склонни да правите корекции. Преценявайте реалните резултати и степента на затрудненията. Не е нужно да „тъпчете на едно място“ от инат.

 

Близнаци: Събитията ще се разминат с предположенията ви. Настроението ви е оптимистично, но част от фактите ще ви накарат да се замислите над възможностите си и по въпроса кой заслужава доверието ви.

 

Рак: Комбинирайте творческото мислене с практическите си умения. Избягвайте допълнителните разходи, особено за технически средства. Ограничете действията си в рамките на наличните ресурси.

 

Лъв:  Ваша идея или интересно предложение ще бъде посрещнато с истински ентусиазъм. Работата ви ще направи впечатление и ще получи висока оценка. Запазете чувство за мярка, защото покрай успехите ще станат видими и грешките ви.

 

Дева: Днешният ден ще мине под мотото: „къде го чукаш, къде се пука“. Ще се натъкнете на затруднения точно там, където най-малко очаквате. Не търсете виновен, търсете начин за справяне със ситуацията.

 

Везни: Условията за реализация на първоначалните ви планове са налице. Ще имате, обаче и допълнителни възможности. Реагирайте гъвкаво. Преценете дали не е подходящо да пренасочите усилията си от една цел към друга, по-перспективна.

 

Скорпион: Помислете за рекламата на бизнеса или собствената си работа. За да ви забележат ще трябва да представите постиженията си в по-широк мащаб. Акцентирайте върху нестандартните си идеи.

 

Стрелец: Не е толкова важно да напреднете, колкото да запазите позициите си. Действайте разумно и с умерена скорост. Въздържайте се от остри критики и прекалена инициатива, които биха ви създали врагове.

 

Козирог: Поставяйте си изпълними цели. Експериментирайте само в области, в които разполагате с достатъчно ресурси и опит. Спазвайте инструкциите за работа и правилата за безопасност.

 

Водолей: Ще имате възможност за публична изява. Печелившата стратегия е да заложите на таланта и опита си. Наличието на подходящ партньор е допълнителна предпоставка за добро представяне.

 

Риби: Романтиката е силната ви страна, за разлика от дисциплината, която не е. Склонни сте да си създавате прекалено оптимистични предположения за реалността. Следвайте общата екипна тенденция и подхождайте пестеливо към финансите си.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1750 прегледа
Лайфстайл: Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Други: Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 480 прегледа
Криминални: Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X