Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Любопитно Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Бизнес Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 05.08.2017 г.

Овен: Може да не ви се вярва, но денят ще е свързан с изненада. А изненадата вероятно ще е свързана с близките ви и няма да е от най-приятните. Вероятно ще избухне конфликт, който назрява от доста време. Постарайте се да го предотвратите още в зародиш.

 

Телец: Въпросите, които ще представляват интерес за вас днес ще са твърде далече като тема от основните ви занимания. Вероятно ще са свързани с обмисляне на пътешествие или систематизиране на информация от непозната област. Не се учудвайте, ако близките ви реагират скептично на опитите да ги запознаете с увлеченията си.

 

Близнаци: Част от днешните случки ще са изненадващи и може да ви заварят неподготвени, да ви подтикнат към прибързани действия. Мислете прагматично и не рискувайте, особено ако става дума за членове на семейството, финансови сделки или имущество.

 

Рак: Ще се наложи да се справите с дребни разногласия между членовете на семейството. Постарайте се да уредите конфликтите колкото е възможно по-спокойно и по-дипломатично. Част от въпросите ще ви засягат лично, може и да ви изнервят, но емоционалните изблици със сигурност няма да са най-доброто решение.

 

Лъв:  Едва ли ще успеете да реализирате личните си желания по начина, който си представяте. Много по-вероятно е да се наложи да ориентирате усилията си за осъществяване на някаква обща цел. Както положителните, така и отрицателните тенденции на деня може да излязат от контрол и да създадат допълнителна заетост.

 

Дева: Непривично емоционални и впечатлителни сте днес. Стремежът към силни усещания може да ви подтикне към необмислени постъпки. Опитайте се да запазите чувство за мярка и на не прекалявате с нищо, най-вече с алкохол, любовни авантюри и високи скорости.

 

Везни: Приемете случващото се днес с чувство за хумор. Денят ще е изпълнен с доста впечатления и емоционални преживявания, но не по ваша инициатива. Някой от близките прекалено ще драматизира затрудненията си и ще се стреми да получи вниманието ви. Реагирайте с усмивка, вместо с досада. Ще е по-лесно.

 

Скорпион: Не е изключено да ви поканят за участие в някакво публично мероприятие. Не отказвайте, преживяванията ще са интересни. Погрижете се за безопасността си, обаче, защото където има струпване на много хора съществува и вероятност за инцидент.

 

Стрелец: Покана за гостуване, пътуване или посещение на близки при вас ще ви принуди да направите допълнителни разходи. Въздържайте се от прояви на прекалена щедрост и разточителност и не прибягвайте до скритите си запаси. Преценявайте финансовите си нужди с оглед бъдещи инвестиции без заеми.

 

Козирог: За част от днешните занимания няма да имате ясна концепция и това може да ви създаде усещане за напрежение и несигурност. Споделете съмненията си с близките и потърсете мнението им. Със сигурност ще ви подскажат идеи, които с лека трансформация биха ви свършили работа.

 

Водолей: Ще се натъкнете на някои затруднения при реализация на днешните си замисли. Част от тях ще са толкова неочаквани и странни, че ще ви принудят да преосмислите критериите си за добро и лошо. Ще са свързани със субективен фактор, но преди да помислите за отмъщение помислете до колко са били грешни личните ви действия.

 

Риби: Енергетиката ви е стабилна, но решавайки да се занимавате с мащабни дейности първо помислете дали разполагате с необходимите ресурси и след това дали не надценявате готовността на близките си да ви помогнат. И по двата показателя може да преживеете сериозно разочарование, така че постарайте се да сте максимално обективни.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 2466 прегледа
Публикувано на: 2017-08-05 06:55:49
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 05.08.2017 г.

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за цялата 2017 г.
преди: 11 месеца / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1710 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.01.2017 г.
преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5917 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.04.2017 г.
преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2710 прегледа
Овен: Надявайте се на пари. Всичко останало си имате. И, ако случайно ви паднат от някъде, не давайте на заем точно днес.   Телец: Ще се завихрят силни любовни емоции. Вероятно с човек от миналото. Но какво пък, по-добре е от нищо...   Близнаци: Крайно време е да започнете да правите каквото си искате и да не позволявате на никой да ви командва. Е, освен свекървата, респективно тъщата, ама там ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.01.2017 г.
преди: 11 месеца / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2281 прегледа
Овен: Ориентирайте се към дейности, свързани с държавната администрация. Обработването на документи ще ви се случва лесно. По-добре е да отложите важните бизнес срещи, изискващи много време.   Телец: Подредете си програмата, документацията, кореспонденцията. Постарайте се да отделите незначителното и да сортирате важните цели и задачи. Аналитичното ви мислене днес е в силата си.   Близнаци: Пр ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 24.08.2016 г.
преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 2532 прегледа
Овен: Ако преследвате целите си твърде настоятелно може да обърнете резултатите срещу себе си. Избягвайте резките, категорични и прекалено критични изказвания за да си спестите неприятности.   Телец: Защитавайте интересите си твърдо и независимо от динамичната промяна на обстоятелствата. Събитията днес ще са изпитание за вашата издръжливост и психическа устойчивост.   Близнаци: Проверявайте мн ... още

За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0