Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 05.08.2017 г.

Овен: Може да не ви се вярва, но денят ще е свързан с изненада. А изненадата вероятно ще е свързана с близките ви и няма да е от най-приятните. Вероятно ще избухне конфликт, който назрява от доста време. Постарайте се да го предотвратите още в зародиш.

 

Телец: Въпросите, които ще представляват интерес за вас днес ще са твърде далече като тема от основните ви занимания. Вероятно ще са свързани с обмисляне на пътешествие или систематизиране на информация от непозната област. Не се учудвайте, ако близките ви реагират скептично на опитите да ги запознаете с увлеченията си.

 

Близнаци: Част от днешните случки ще са изненадващи и може да ви заварят неподготвени, да ви подтикнат към прибързани действия. Мислете прагматично и не рискувайте, особено ако става дума за членове на семейството, финансови сделки или имущество.

 

Рак: Ще се наложи да се справите с дребни разногласия между членовете на семейството. Постарайте се да уредите конфликтите колкото е възможно по-спокойно и по-дипломатично. Част от въпросите ще ви засягат лично, може и да ви изнервят, но емоционалните изблици със сигурност няма да са най-доброто решение.

 

Лъв:  Едва ли ще успеете да реализирате личните си желания по начина, който си представяте. Много по-вероятно е да се наложи да ориентирате усилията си за осъществяване на някаква обща цел. Както положителните, така и отрицателните тенденции на деня може да излязат от контрол и да създадат допълнителна заетост.

 

Дева: Непривично емоционални и впечатлителни сте днес. Стремежът към силни усещания може да ви подтикне към необмислени постъпки. Опитайте се да запазите чувство за мярка и на не прекалявате с нищо, най-вече с алкохол, любовни авантюри и високи скорости.

 

Везни: Приемете случващото се днес с чувство за хумор. Денят ще е изпълнен с доста впечатления и емоционални преживявания, но не по ваша инициатива. Някой от близките прекалено ще драматизира затрудненията си и ще се стреми да получи вниманието ви. Реагирайте с усмивка, вместо с досада. Ще е по-лесно.

 

Скорпион: Не е изключено да ви поканят за участие в някакво публично мероприятие. Не отказвайте, преживяванията ще са интересни. Погрижете се за безопасността си, обаче, защото където има струпване на много хора съществува и вероятност за инцидент.

 

Стрелец: Покана за гостуване, пътуване или посещение на близки при вас ще ви принуди да направите допълнителни разходи. Въздържайте се от прояви на прекалена щедрост и разточителност и не прибягвайте до скритите си запаси. Преценявайте финансовите си нужди с оглед бъдещи инвестиции без заеми.

 

Козирог: За част от днешните занимания няма да имате ясна концепция и това може да ви създаде усещане за напрежение и несигурност. Споделете съмненията си с близките и потърсете мнението им. Със сигурност ще ви подскажат идеи, които с лека трансформация биха ви свършили работа.

 

Водолей: Ще се натъкнете на някои затруднения при реализация на днешните си замисли. Част от тях ще са толкова неочаквани и странни, че ще ви принудят да преосмислите критериите си за добро и лошо. Ще са свързани със субективен фактор, но преди да помислите за отмъщение помислете до колко са били грешни личните ви действия.

 

Риби: Енергетиката ви е стабилна, но решавайки да се занимавате с мащабни дейности първо помислете дали разполагате с необходимите ресурси и след това дали не надценявате готовността на близките си да ви помогнат. И по двата показателя може да преживеете сериозно разочарование, така че постарайте се да сте максимално обективни.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1752 прегледа
Лайфстайл: Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Други: Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 481 прегледа
Криминални: Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X