Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 05.08.2018 г.

Овен: Не вярвайте на обещания и се въздържайте от импулсивни решения. Уважавайте мнението на любимия човек, желанието ви да „постигнете своето“ на всяка цена ще постави начало на сериозна разправия.

 

Телец: Претенции или спорове с любимия човек ще ви развалят настроението още от сутринта. Вариантите за оправяне на нещата не са много. Единият е откровено и търпеливо да изясните проблема и да го решите, до колкото е възможно. Вторият, просто да излезете, докато обстановката се успокои. Изберете онзи, който няма да има ефект на „бумеранг“.

 

Близнаци: Изненадващо ще завърши пътуване с развлекателна цел, което ще организирате по настояване на близките си. Ще се запознаете с хора, с които имате доста общи интереси и не е изключено да стартирате нов бизнес или да ви предложат работа. За сега не оформяйте сделката с официални документи.

 

Рак: Преобладаващи днес ще са романтичните емоции. Наскоро започнала „невинна закачка“ ще промени характера си в нещо по-голямо и по-вълнуващо. Прекрасна перспектива, ако все още сте „самотни“, но повод за неприятности, ако вече сте обвързани.

 

Лъв: Публично мероприятие, уличен концерт или друго събитие с художествена стойност ще разпали вдъхновението ви. Ще ви хрумнат интересни идеи за творческа изява, даже няма да ви се вярва, че искате да направите нещо подобно. Експериментирайте, резултатът ще изненада приятно не само вас.

 

Дева: Ще ви е трудно да убедите околните да се включат в реализацията на идеите си, за това се захващайте самостоятелно и оставете резултатите да говорят сами за себе си. Приятел ще ви помоли за помощ, за да се справи с финансово затруднение. Помогнете с идея, но не и с пари. В момента те и на вас са ви дефицитни.

 

Везни: Анализирайте бюджета си и се постарайте да ликвидирате задълженията. След това анализирайте чувствата си и се постарайте да ги поставите в някакъв ред. Ако ви е трудно да отговорите на повечето си въпроси, просто следвайте естествения ход на събитията.

 

Скорпион: Излезте от дома, слейте се с природата. Няколко часа сред зеленина, далеч от градския шум и в компания само на птиците, насекомите и ромона на горските ручеи ще ви се отразят прекрасно. Вероятно ще се почувствате още по-добре, ако около вас гравитира и любимия човек, но тази екстра е въпрос на личен избор.

 

Стрелец: Близките ще ви помолят да се заемете с нещо, което преценявате като ужасно трудно или като много неприятно. Нужен ви е творчески подход и гъвкава реакция. Възползвайте се от възможностите на глобалната мрежа и от направените до момента експерименти.

 

Козирог : Ще дадат добър резултат всички занимания, свързани с външния ви вид и здравето днес. Ако се налага за известно време да спазвате диета, то днес ще попаднете на най-подходящата и на най-щадящата. За справяне с хроничните оплаквания използвайте възможностите на природата.

 

Водолей: Отношенията с любимия човек ще са причина за безпокойство. Измъчват ви съмнения, които най-вероятно ще се окажат неоснователни. Не заобикаляйте проблема, а се насочете директно към целта. На правилните въпроси ще получите точни отговори.

 

Риби: Заемете се със спешните и неотложни задачи, всичко останало поверете на близките си. Отделете време и за уреждане на финансовите въпроси. Въздържайте се от големи и дългосрочни инвестиции.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X