Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 05.12.2017 г.

Овен: Ще се натъкнете на доста „препъни-камъни“ днес. Напрежението на моменти ще е изтощително. Опитайте се да си осигурявате кратки почивки през равни интервали от време, за да преодолеете стреса.

 

Телец: Не е изключено да присъствате на някакво събитие, което ще се състои извън работното ви място. Ще разполагате и с малко време за себе си. Хвърлете бегъл поглед върху витрините на магазините, ще ви помогне да си оформите идея за коледните подаръци.

 

Близнаци: Ще успеете да се справите с доста сложни въпроси днес. Наблюдавайте повече и приказвайте по-малко. Много е важно околните да не могат да предположат мислите и да не могат да предвидят реакциите ви.

 

Рак: Ще имате повече задължения, отколкото предполагате. Погрижете се за външния си вид, предстоят непланирани срещи и е важно какво впечатление ще създадете. Въздържайте се от щедри обещания и прибързани заключения.

 

Лъв:  Анализирайте финансовото си състояние, ще получите интересни оферти за предстоящите празници, но сроковете за одобрение ще са кратки. Не се намесвайте в чужди спорове. Много е вероятно да проведете разговор, свързан със заплатата или условията ви на работа.

 

Дева: Рутинните задължения ще ви отегчат, но независимо от всичко е желателно да си свършите работата с обичайната си прецизност. Не е изключено да ви потърсят за консултация, съвет, уреждане на спорен въпрос. Не отказвайте, в състояние сте да оправите нещата.

 

Везни: Някой упорито ще се опитва да спечели одобрението ви. Не приемайте всички комплименти, с които ви обсипват за чиста монета. Контролирайте емоциите и ориентирайте вниманието си изцяло към работата. Не давайте повод за критики.

 

Скорпион: Енергетиката ви е стабилна и едва ли нещо би ви затруднило. Някой ще има нужда от помощта ви и ще ви отклони от първоначалните планове. Отзовете се, ще имате достатъчно време за всичко.

 

Стрелец: Не се натоварвайте с чужди проблеми, разпределете времето си така, че по възможност да завършите краткосрочните си задачи. На важна служебна среща ще можете да презентирате идеите си и ще впечатлите присъстващите.

 

Козирог:: Доста динамичен ден. Ще се наложи непредвидено да се занимаете с лични задачи, които са свързани с държавната администрация. Украсете се с най-лъчезарната си усмивка и едва ли някой ще ви откаже каквото и да било.

 

Водолей: Някой упорито ще се опитва да се намесва в работата ви и ще досажда с непоискани съвети. Не се вкарвайте в словесни битки. Дистанцирайте се или помолете преките си ръководители да ви отърват от нахалника.

 

Риби: Първоначално може да ви се стори, че задачите ви са прекалено много и че в никакъв случай няма да се справите. Представата ви ще се окаже илюзорна, защото почти непрекъснато ще се намира кой да ви съдейства или изцяло да довърши онова, което сте започнали. Всичко ще се получи доста по-добре, отколкото сте очаквали.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1757 прегледа
Хороскопи: Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 493 прегледа
Криминални: Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5945 прегледа
Хороскопи: Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X