Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 06.08.2018 г.

Овен: Времето ще се движи по-бързо от вас. На моменти ще се налага да „превключвате“ от една тема на друга без възможност за кратък размисъл. Преценката ви няма да е абсолютно точна и някои детайли ще ви убягнат. Възможни са и финансови проблеми.

 

Телец: Придържайте се към обичайния си начин на работа и не променяйте динамичния си стереотип. Натъквайки се на затруднения може да ви хрумне да го направите, но е по-добре да овладеете спонтанния ентусиазъм. Ще си създадете само неприятности.

 

Близнаци: Всяка сфера на дейност ще се развива „по собствено мнение“. На работното място ще е напрегнато, не се престаравайте. По отношение на финансите ситуацията ще е сравнително стабилна, ако не прекалявате с разходите. За сметка на това любовните емоции ще са източник на радост.

 

Рак: С обичайните задачи ще се справите лесно. Околните ще бъдат впечатлени от скоростта и качеството на работата ви. Личните отношения, обаче, ще са противоречиви. Ако се опитвате да докажете, че нямате нищо общо с проблемите определено ще ги задълбочите.

 

Лъв: Ще се справите с огромен обем работа, ако заложите на натрупания опит. Бъдете внимателни, когато обработвате документи или подготвяте пътуване. Не си позволявайте излишни разходи.

 

Дева: Ще имате възможност да покажете професионализма си, да разклатите позициите на конкуренцията и да получите куп комплименти. Не се възгордявайте, стойте стабилно на земята. Вечерта са възможни разногласия с интимния партньор на тема „близки роднини“.

 

Везни: Не вярвайте на обещания и не си създавайте идеални представи за „огромни бъдещи успехи“, базирани на нечий оптимистичен разказ. Ще постигнете целите си само, ако се захванете старателно за работа и си създадете обективна преценка за действителността. Всичко останало ще се окаже просто един голям розов сапунен мехур.

 

Скорпион: Малко ще се наложи да увеличите темпото, но за да разпределите силите си действайте с равномерен ритъм. Днес най-добрата защита не е нападението, а игнорирането. Не обсъждайте намеренията си и блокирате възможността да ви създадат спънки.

 

Стрелец: Професионалните ви постижения ще получат висока оценка. Не е изключено да са съпроводени и с финансови постъпления. Споделете радостта с любимия човек. Заслужава си да излезете на импровизирана почерпка.

 

Козирог : Силните ви оръжия днес се наричат „мъдрост“ и „интелект“. Професионалните отношения няма да са лишени от провокации. Приемете ги с чувство за хумор и „върнете топката“ използвайки неоспорими факти от личната си практика.

 

Водолей: Няма да получите финансовите постъпления, на които разчитате, но не изпадайте в паника и се въздържайте от прояви на агресия. Опитайте се да намерите резервен вариант за спешните разплащания. Причините за изненадващото днешно забавяне скоро ще отпаднат.

 

Риби: Съчетайте теорията с практиката, но не се вторачвайте в подробности, защото ще изпуснете „основната нишка“ и ще закъсате със сроковете. Разпределете си времето за работа и почивка равномерно, избягвайте натоварващите разговори.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X