Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 06.11.2018 г.

Овен: Опитайте се да оцените собствените и чуждите действия с еднаква строгост. Ако се налага да работите екипно, направете го в началото на деня. Вечерта е вероятно да изникнат трудни въпроси за решаване, които ще ви обезпокоят.

 

Телец: Започнете деня с познатото. Набирайте инерция. Ще имате психически затруднения, с които ще можете да се справите, ако си осигурите физически натоварвания. Периодът ще е малко труден, но полезен.

 

Близнаци: Ориентирайте се върху обичайни дейности, които ви изглеждат затруднителни по някакви причини. Опитайте се да прецените подробностите и да не се страхувате от тях. Ще усетите кой е с вас и на кого можете да разчитате.

 

Рак: Дистанцирайте се. Запазете неутралитет. Ще попаднете в доста сложни ситуации, които може да ви навредят. Мислете за социалната си позиция.

 

Лъв:  Събитията в никакъв случай няма да помагат на концентрацията ви. През целия ден ще се чувствате като участници в операта „Сватбата на Фигаро“ от Моцарт. Ще е малко по-спокойно, ако си изберете няколко по-важни цели и отложите останалите.

 

Дева: Не се ограничавайте само с една дейност. Може да не ви се получават нещата, както предполагате, но използвайте възможността да експериментирате нови методи.

 

Везни: Набележете конкретно време за себе си. Погрижете се за здравето, за външния си вид, за духовните необходимости. Постарайте се да го направите в подходящо обкръжение.

 

Скорпион: Спокоен ден, в който не е желателно да прекалявате с инициативата. Наблюдавайте и се възползвайте от ситуацията до колкото е възможно. Не бъдете прекалено подозрителни.

 

Стрелец: Не оставайте сами. Може да използвате част от деня за анализ на собствените си мисли, но по-голямата част посветете на перспективните си тактики, особено свързаните с любовните емоции. Отчитайте предпочитанията на отсрещната страна.

 

Козирог : Преценявайте обективните условия, но не угаждайте на чужди капризи. Не позволявайте да ви манипулират и не прекалявайте с разходите под чуждо влияние.

 

Водолей: Денят ви ще е наситен с въпроси, а не с романтични емоции. Опитайте се да уредите любовните проблеми, но не се занимавайте с финансови такива. Спазвайте правилата и бъдете дисциплинирани.

 

Риби: Наблюдавайте и изчаквайте. Потопете се в любовните емоции, които ще ви обвият. Въздържайте се от каквито и да било финансови сделки, особено ако са с перспективен характер.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 386 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 529 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 291 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X