Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 07.03.2018 г.

Овен: Не е изключено да се натъкнете на затруднения в текущата си работа. Не робувайте на гордостта си, потърсете помощ незабавно. Ако не наложи да тръгнете на път за уреждане на служебни въпроси не го отлагайте. Ще е свързано с приятни изненади.

 

Телец: Околните ще търсят компанията ви с явното желание да ви занимават с личните си проблеми. Не отказвайте ролята на добър слушател, чутото ще се окаже доста полезно. Ще ви подскаже как да стартирате промени, които от известно време обмисляте.

 

Близнаци: Следвайте първоначалните си замисли. Преценявайте много внимателно изказванията на околните, особено когато се опитват да ви разубедят в нещо. Вярвайте на себе си, а не на хорски приказки. Понякога и грешките са полезни.

 

Рак: Емоционалното ви състояние е сравнително устойчиво. Имате нагласа да възприемете мнение, което доста се различава от вашето. Подходящо е да изгладите съществуващите към момента конфликти с близките си роднини. Ще се удивите колко е лесно да общувате нормално.

 

Лъв:  Спокойно може да заложите на въображението си днес. Ще удивите околните с гледната си точка и с умението си да видите непознати качества в познатите неща. Може да промените някои елементи от личния си живот, но не се престаравайте и не взимайте важни решения в пристъп на емоции.

 

Дева: Действайте умерено, целенасочено и последователно. Разчитайте само на себе си, преценявайте събитията от към практичната им страна. Вечерта е възможно да получите добри новини от далече, които ще ви заредят с оптимизъм и самоувереност.

 

Везни: Излишно е да проявявате каквато и да било инициатива днес. Резултатите ще са по-скоро обратни на очакванията ви. Заемете наблюдателна позиция и мислете как да се възползвате максимално от събитията.

 

Скорпион: Оставете на заден план личните и любовни проблеми. Проявете старание при изпълнение на ежедневните си задачи и отчитайте влиянието на детайлите. По време на делови срещи и разговори разчитайте на интуицията си и не бързайте с финалните уговорки.

 

Стрелец: Заниманията ви днес ще са доста и разнообразни. Ще се справите както с професионалните, така и с личните задачи. Действайте решително, но преценявайте обективно степента на риск. Всичко ще е наред, ако не засягате чужди интереси.

 

Козирог:Постарайте се да действате екипно и да не критикувате чуждите грешки прекалено остро. Съобразявайте се с мнението на събеседниците си по възможност без да натрапвате своето. Не се поддавайте на изкушения.

 

Водолей: Ще попаднете в малко странна ситуация днес. От една страна околните ще се опитват да привлекат вниманието ви, от друга вие ще се опитвате да промените мнението им. Вероятно вие ще сте печелившата страна в неравната битка, ако си изработите гъвкава тактика и преценявате обстановката обективно.

 

Риби: Вашите мотиви са коренно различни от тези на околните, така че действайте по собствена воля, а не по чужди съвети. На моменти обстановката може доста да се нагнетява, така че запазете спокойствие. Преценявайте нивото на риска, особено при уреждане на материални въпроси.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X