Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Любопитно Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Бизнес Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 07.04.2017 г.

Овен: Може да ви изглежда странно, но рутинната работа ще ви затрудни повече от нестандартната. Вероятно ще се наложи да реализирате някои допълнителни срещи, да се занимавате интензивно с кореспонденция или уточняване детайлите на финансова уговорка. Ще получите очакваните резултати.

 

Телец: Ориентирайте усилията към собствената си работа и се постарайте да я довършите по-рано от уговорените срокове. Ще се наложи да участвате в непредвидено занимание, което ще се окаже много полезно за вас.

 

Близнаци: Действията трябва да потвърждават думите ви. Ако имате неиздължени разплащания е желателно да ги уредите. Стари приятели ще ви потърсят и ще ви съобщят приятни новини.

 

Рак: Занимавайте се с нещата „тук и сега“. Спомнете си старата истина, че „дребните камъчета обръщат колата“ и ориентирайте вниманието си към детайлите. Крайният резултат днес зависи от тях.

 

Лъв:  Отделете време за анализ на собственото си финансово положение. Ще имате възможност да купите вещ, която от доста време търсите, при това на по-добра цена от очакванията ви. Не бързайте да харчите икономисаните средства.

 

Дева: Доста динамичен ден, в който ще трябва да реагирате гъвкаво. Ще се измъкнете от някаква неудобна ситуация благодарение на вродената си съобразителност. Не се занимавайте с чужди финанси.

 

Везни: Намалете темпото. Не е желателно да се преуморявате. Енергетиката ви е твърде нестабилна, имунната система – също. Редувайте работа с почивка през равномерни интервали.

 

Скорпион: Наблюдавайте обстановката около себе си и изслушвайте събеседниците. Ще се случат съвпадения, които ще ви подскажат лесно решение на сложен казус.

 

Стрелец: Не отлагайте нищо от днешните си задължения. Концентрирайте се максимално и се постарайте да довършите всичко започнато. Ще получите висока оценка за старанието си и ще се убедите, че е имало защо да си давате зор.

 

Козирог: За да свършите работата си качествено ще ви е нужна допълнителна информация. Проверявайте източниците си и търсете допълнително мнение от по-опитни от вас. Вероятно ще си помогнете с резултати от предишна своя работа.

 

Водолей: Не е изключено да се наложи да се занимавате с нещо ново, да промените първоначалните си намерения. Ще е чужд проект или ще потърсят професионалното ви мнение. Не се задълбавайте в подробности.

 

Риби: Подхождайте към задълженията си прагматично. Не се разсейвайте и не прехвърляйте вниманието си ту към едно, ту към друго. С каквото и да се захванете мислете за финансовия резултат.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 коментара | 2593 прегледа
Публикувано на: 2017-04-07 08:30:10
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 07.04.2017 г.

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за цялата 2017 г.
преди: 11 месеца / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1709 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.01.2017 г.
преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5917 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.04.2017 г.
преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2708 прегледа
Овен: Надявайте се на пари. Всичко останало си имате. И, ако случайно ви паднат от някъде, не давайте на заем точно днес.   Телец: Ще се завихрят силни любовни емоции. Вероятно с човек от миналото. Но какво пък, по-добре е от нищо...   Близнаци: Крайно време е да започнете да правите каквото си искате и да не позволявате на никой да ви командва. Е, освен свекървата, респективно тъщата, ама там ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.01.2017 г.
преди: 11 месеца / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2280 прегледа
Овен: Ориентирайте се към дейности, свързани с държавната администрация. Обработването на документи ще ви се случва лесно. По-добре е да отложите важните бизнес срещи, изискващи много време.   Телец: Подредете си програмата, документацията, кореспонденцията. Постарайте се да отделите незначителното и да сортирате важните цели и задачи. Аналитичното ви мислене днес е в силата си.   Близнаци: Пр ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 24.08.2016 г.
преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 2529 прегледа
Овен: Ако преследвате целите си твърде настоятелно може да обърнете резултатите срещу себе си. Избягвайте резките, категорични и прекалено критични изказвания за да си спестите неприятности.   Телец: Защитавайте интересите си твърдо и независимо от динамичната промяна на обстоятелствата. Събитията днес ще са изпитание за вашата издръжливост и психическа устойчивост.   Близнаци: Проверявайте мн ... още

Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Uni-Ads.net
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0