Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 07.08.2018 г.

Овен: Сравнително спокоен ден и точно по тази причина настроението ви ще е оптимистично. Ще получите и мил подарък или друга материална придобивка, което също ще е повод за усмивка. Използвайте свободното време вечерта за развлечение с любимия човек.

 

Телец: Ще има затруднения от професионален характер, но със съдействието на колегите ще се справите. Първоначално може да създадат у вас чувство на неувереност. Обмисляйте действията си, обсъждайте идеите, ще стигнете интуитивно до правилното решение.

 

Близнаци: Нов партньор или колега ще се опита да флиртува. Все още е рано да скъсявате разстоянието. Имайте пред вид също така, че ви наблюдават и някой с удоволствие ще разкаже на останалите какво се случва.

 

Рак: Ще имате възможност да стабилизирате позициите си и да докажете правотата на неотдавнашно свое твърдение. Нови партньори ще поставят сложна задача, за която вие разполагате с готово решение. Много е вероятно да ви предложат и допълнителен договор.

 

Лъв: Енергетиката ви е стабилна и ви се иска да се занимаете с нещо непознато. По време на работа използвайте познати методи и техника, независимо че може да ви предложат нещо „супер ефективно“. В свободното време можете да правите експерименти с любимите си занимания или неизпробвани развлечения.

 

Дева: Изведнъж ще се окаже, че ви възлагат куп чужди неизпълнени и изостанали задачи. Излишно е да се ядосвате, няма как да промените ситуацията, така че започнете с най-лесните. Постепенно ще успеете да се координирате с рутинната си работа и да ги съчетаете.

 

Везни: Въздържайте се от намеса в чужди спорове. Опитите ви да отстоите или защитите нечия позиция, да възстановите състоянието на равновесие и справедливост ще се натъкне на силно противодействие. Ще научите факти, които няма да са ви приятни.

 

Скорпион: Ще присъствате на случка, която ще ви накара да се размислите и да промените някои свои схващания за действителността. Ще получите и някакви финансови постъпления. Двата фактора в комбинация ще ви подскажат как да се справите със семеен спор.

 

Стрелец: Не си позволявайте никакви разходи освен обичайните и неизбежните. Предотвратете опитите да ви „зарибяват“ с изгодни оферти още в самото им начало. Ако все пак случайно ви хрумне, че искате да купите нещо ново не го правете преди да сте обсъдили със „семейния съвет“.

 

Козирог : Не бързайте, не се противопоставяйте и не разчитайте на късмет. За всичко, което се налага да направите днес ви трябва търпение, логика и ясна преценка на ресурсите. Изслушайте желанията на любимия човек и, ако нямате желание да помогнете, не създавайте ограничения.

 

Водолей: Въздържайте се от остри критики спрямо околните. Не очаквайте от тях да могат колкото вас. Нямате полза от конфликти. Преди да се захванете с каквото и да било създайте ред в обстановката и мислите си. Така нещата ще ви се случат много по-лесно.

 

Риби: Дистанцирайте се от всички мрънкащи и оплакващи се личности, ако искате денят ви да е приятен. Не позволявайте на никого да ви занимава с грижите си, към които нямате отношение. Проявете инициатива на работното място. Ще спечелите благоразположението не само на шефа, но и на колегите.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X