Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 07.10.2018 г.

Овен: Към едно много старо правило ще се наложи да се придържате: не оставяйте днешната работа за утре. Подхождайте активно към непознатите занимания. Оформяйте си не само мнение, но и предложения.

 

Телец: Да сте добронамерени не означава да сте доверчиви. Мислете за себе си и не разчитайте на подкрепа. Ако не се подведете по фалшиви обещания ще можете да съхраните позициите си.

 

Близнаци: Първата ви цел е да възстановите силите си. За да я осъществите ви е необходима тиха и спокойна среда. За съжаление, няма да можете да да и я осигурите изцяло, но се наслаждавайте поне на постигнатото. Ще успокоите отношенията си с близките.

 

Рак: Не правете нищо под натиск или по задължение. Ще се получи зле и ще бъде сериозен удар върху самочувствието ви. Не приемайте евентуалния неуспех твърде сериозно. Опитайте се да обсъдите ситуацията с близките си, ще ви окуражат.

 

Лъв: Не се занимавайте с търговски сделки, дори да сте много сигурни в себе си или да преценявате обстоятелствата като подходящи. Всяка проява на самонадеяност, прибързаност, необмислен риск ще бъде удар върху авторитета ви.

 

Дева: Намалете контактите, потопете се в собствените си мисли. Осигурете си време, в което да обмислите „болните“ теми, които ви вълнуват. Ще ви е много по-лесно да се справите, след като си създадете обоснована концепция.

 

Везни: Преживяванията няма да са от най-значителните и въздействащи върху цялостната организация на ежедневието ви, но ще са интересни и предизвикващи размисъл. Непредвидена среща, дългоочаквана новина ще са лайт-мотивът на деня. Помислете с кого да обсъдите вълненията ви, за да ги преживеете истински пълноценно.

 

Скорпион: Ако подходите към новите си идеи с малко повече активност и инициатива сте в състояние да поставите началото. Може би само организационно, или тематично, но все пак начало. И бъдете готови, че по пътя на реализацията ще се натъкнете на дребни „препъни камъни“. Конкретните условия ще ли подсказват и каква трябва да е конкретната ви реакция.

 

Стрелец: Енергетиката ви е стабилна, имате идеи за решаване на всяка затруднителна ситуация. Друг е въпросът дали идеите ви отговарят на възможностите. Действайте смело, ако се съмнявате в себе си няма да стигнете до никъде.

 

Козирог : Концепциите ви по абсолютно всички обсъждани от вас и близките ви въпроси са правилни, но може би прекалено сложни и философски. Както се казва, „на първо четене“ предложенията ви може и да бъдат отхвърлени, но с малко повече настоятелност нещата ще се получат неочаквано добре.

 

Водолей: В случай, че сте от хората със „заседнал начин на живот“ осигурете си на всяка цена някакво развлечение, предполагащо малко повече физически натоварвания. В случай, обаче, че заниманията ви са свързани с твърде интензивни физически усилия, то днешните ви натоварвания не бива да са повече от обикновена разходка с домашния любимец. Не надценявайте издръжливостта си.

 

Риби: Опитайте се да изпълните дадените обещания. С каквото и да се захванете бъдете целенасочени и спокойни. Хаотичните действия ще ви струват не само време, но може би и финансови разходи.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X