Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 07.11.2018 г.

Овен: Контактите с непознати може да са леко изнервящи, но независимо от всичко е желателно да сте учтиви. Стар приятел ще ви се похвали с постиженията си, окуражете го. Ако уреждате финансови въпроси използвайте само проверени методи.

 

Телец: Ще се наложи да организирате времето си така, че да можете да се занимавате с финансовите и социални задачи едновременно. Не пестете комплиментите си за колеги, които се справят добре, оценката ви ще ги мотивира. Не е желателно да тръгвате на дълъг път.

 

Близнаци: Не е изключено да попаднете в някаква аварийна ситуация. Запазете спокойствие, дори по някакъв начин да ви засяга пряко. Внимавайте къде се подписвате и не позволявайте да ви манипулират. Любовните емоции ще са обещаващи.

 

Рак: Някой от близките ще ви разочарова с поведението си. Не правете прибързани изводи преди да сте изяснили причините изцяло. Човек, който преди време ви е подвел пак ще потърси съдействие. Помислете добре как трябва да отговорите.

 

Лъв: Ще се натъкнете на затруднения и ще е трудно да реализирате всичките си цели. Помислете дали не е по-добре в момента да намалите темпото и да изчакате по-благоприятни обстоятелства. Утешителната ви награда за днес ще са романтичните емоции, които със сигурност ще ви оправят настроението.

 

Дева: Не отказвайте на покана за участие в някаква професионална дискусия, семинар или друга форма за обмяна на опит. Енергетиката ви може да е леко нестабилна, не прекалявайте с нищо. Може би ще се наложи да пътувате, ще е безпроблемно.

 

Везни: Любимият човек може да подхване неприятен разговор. Не се опитвайте да го отложите, само ще задълбочите конфликта и съмненията. Не се оправдавайте, а се аргументирайте. В професионален план няма да имате никакви спънки.

 

Скорпион: Ще бъде нещо като „ден на новостите“. Ще се случат доста непредвидени неща от различен характер и с различно отражение върху ежедневието ви. Нова професионална задача ще ви даде възможност да се изявите, а ново запознанство ще ви накара да промените приоритетите си.

 

Стрелец: Емоциите ще са повече, отколкото очаквате, но не точно тези, които очаквате. Реагирайте на предизвикателствата с чувство за хумор, за да прогоните депресията. Приемете малките победи като знак за следващи успехи.

 

Козирог : Ще разберете какви са чувствата на любимия човек към вас само, ако сте пределно откровени. Задавайте въпросите си директно и ще чуете точно онова, което ще ви зарадва най-много. Ще отпадне необходимостта да тръгнете в командировка. Използвайте момента да наваксате с изостаналите задачи.

 

Водолей: Приятните преживявания днес ще са свързани със семейството като цяло или негов член. Без усилия ще се справите с битов проблем, който от известно време ви създава грижи. Вечерта е много вероятно да ви поканят на представление със свободен вход. Не отказвайте, ще е интересно.

 

Риби: Въздействието ви ще е осезателно и сте убедителни. Възползвайте се от ораторските си способности, за да убедите деловите партньори в ефективността на предложенията си. Разполагате с достатъчно аргументи, изберете най-убедителните, за да не отегчите събеседниците си.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 386 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 529 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 291 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X