Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 07.12.2017 г.

Овен: Най-после ще напреднете със задача, която от известно време ви държи в напрежение. Ще намерите собствените си грешки, ще ги отстраните и ще възстановите доброто си настроение. Трудно ще си отговорите на въпроса как тъкмо сега ви хрумна правилното решение. Вероятно се дължи на шестото ви чувство.

 

Телец: Поне една от задачите днес няма да ви е приятна. Преценете дали изобщо да се захващате или да има възможност да я отложите. Споделете хрумванията си с близките. Ще ви подскажат идеи, благодарение на които ще престанете да се въртите в затворен кръг, а ще се сетите как да приложите някои експерименти.

 

Близнаци: Обсъждайте проблемите, вместо да ги преживявате емоционално. Споделяйки затрудненията, дори само чувайки собствения си глас ще намерите правилното решение много по-лесно. Достатъчно е да подредите мислите си и да се избавите от съмненията.

 

Рак: Различни теми изпълват съзнанието ви днес. Желанието ви да водите философски разговори е много по-силно от обикновено. Може и да си намерите събеседници, но не превръщайте разговора в безкраен монолог, който ще ви постави в изолация.

 

Лъв:  Ще ви е малко трудно да разпределите приоритетите и да съсредоточите вниманието си върху нещо конкретно. Прекалено много въпроси чакат своя отговор и това до някъде ви вкарва в „задънена улица“. Ще сте много по-ефективни, ако си изработите обща стратегия за цялата работа, отколкото да се вторачвате във всяко нещо по отделно.

 

Дева: Може би се чувствате леко отпаднали и в мрачно настроение без видима причина. Не бързайте да си поставяте диагнози, не сте болни. Отразяват ви се както времето, така и емоциите на околните. Една разходка на открито или посещение на културно мероприятие ще ви помогнат да елиминирате негативното влияние.

 

Везни: Вашият график за днес ще е изключително точен, но лошата новина е, че най-вероятно няма да успеете да го спазите. Бъдете готови да реагирате гъвкаво. Част от срещите или посещенията ви няма да се състоят. Подгответе си резервен вариант.

 

Скорпион: Ще попаднете на информация, свързана с с разкриването на причините за странно природно явление. Ще ви заинтригува до толкова, че ще ви е трудно да превключите съзнанието си към ежедневните задачи. Проверете дали околните имат интерес към темата и побеседвайте. Ще ви помогне да подредите мислите си.

 

Стрелец: Казусите, с които се налага да се справяте днес ще съдържат много неизвестни. Ще е трудно да стигнете до правилно заключение или до вярно решение. Първоначално може да експериментирате с някои варианти, за да си изградите по-стабилна концепция.

 

Козирог::Днешните ви задачи ще са свързани много повече с екипна работа, отколкото с индивидуална. Не разчитайте само на опита си. Търсете най-актуалната информация по въпросите, с които се занимавате. Възможно е да има новости, особено от технологичен или законодателен характер.

 

Водолей: Намалете темпото и не се натоварвайте с повече дейности от обичайното. Днес може да сте леко разсеяни, да ви е трудно да се занимавате с няколко неща едновременно. Проверявайте вещите и документите си, не е изключено да изгубите или забравите нещо важно.

 

Риби: Всичко, с което се захващате ще ви се получава необичайно лесно. Добрите резултати ще ви заредят с оптимизъм и добро настроение. Ако искате да ги запазите до края на деня избягвайте контактите с личности, които непрекъснато се оплакват и натрапват на всички собствените си проблеми.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1757 прегледа
Хороскопи: Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 493 прегледа
Криминални: Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5945 прегледа
Хороскопи: Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X