Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 08.03.2018 г.

Овен: Придържайте се към принципните си твърдения. Ако установите, че аргументите ви са неоснователни заявете го веднага. Всеки опит да заобиколите истината ще се отрази негативно върху доверието, което получавате.

 

Телец: Въздържайте се от разходки по магазините и прояви на разточителство. Ако искате да зарадвате някого и да покажете внимание, то може да е с мил жест, а не със скъпа вещ. Не отказвайте на приятелска покана за парти.

 

Близнаци: Реагирайте гъвкаво и се съобразявайте както с обстоятелствата, така и с хората около себе си. Намалете инициативата. Не е подходящо точно днес да се опитвате да показвате скритите си таланти.

 

Рак: Ако работата ви принуждава да предприемете кратко пътуване, то направете го. Избягвайте заниманията, свързани с интелектуално напрежение. Постарайте се да довършите всичко започнато или поне да спазвате уговорените срокове.

 

Лъв:  Не е желателно да общувате с непознати. Обстановката около вас ще е динамична и някой от присъстващите може да прояви агресия или да провокира останалите. Дистанцирайте се своевременно.

 

Дева: Обръщайте внимание на детайлите, днес те ще се окажат особено важни. Ще имате възможност да откриете пропуски в своя или чужда работа и да ги коригирате своевременно. Като цяло ще сте доволни от днешния ден.

 

Везни: Ще се натъкнете на затруднения и може да ви се стори, че някой умишлено се опитва да ви пречи. Не се самонавивайте. Наблюдавайте събитията и преценявайте собственото си място в тях. Скоро ще разберете какво е спирало напредъка ви.

 

Скорпион: Разпределете силите и времето си равномерно. Няма да успеете да свършите всичко, с което сте се заели и няма да успеете да отидете на всякъде, където ви канят. Преценете кое е най-важно или най-приятно и се ориентирайте в тази посока.

 

Стрелец: Непрекъснато ще се намира някой, който ви убеждава, че една или друга ваша цел е неправилна. Вярвайте в себе си, бъдете предпазливи и не се поддавайте на изкушенията. Въздържайте се от непредвидени разходи.

 

Козирог:Не си поставяйте твърде амбициозни планове, особено ако са свързани с чужди финанси. Ще имате възможност да изпълните поне едно свое желание, стига да сте достатъчно последователни. Стари приятели ще ви посетят или ще ви поканят да си видите.

 

Водолей: Ориентирайте вниманието си изцяло към вашите задължения. Желанието ви да помагате на околните или пък, водени от любопитство, да се бъркате в работата им ще даде негативни резултати. Вечерта не е желателно да присъствате в шумна компания.

 

Риби: Привлекателни сте и изведнъж ще се окажете в центъра на вниманието на хората от обичайното ви обкръжение. Импровизирайте, предложете някакво развлечение, което би ги зарадвало. Избягвайте контактите с непознати.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X