Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 08.08.2018 г.

Овен: Предстоят непредвидени събития както в професионален, така и в личен план. Ще са свързани и с уреждане на финансов въпрос. Постарайте се да се възползвате максимално и да не повтаряте стари грешки.

 

Телец: Въздействието ви върху околните днес е особено силно. Всеки с радост ще ви помогне или ще ви услужи. Може би е време да поговорите с шефа на тема „заслуги и бонуси“. Ако не ви увеличи заплатата поне някоя еднократна премийка може да отпусне.

 

Близнаци: Професионалните занимания няма да са много, но ще са доста различни по характер. Няма да ви е лесно да се съсредоточите. Опитайте се да отклоните поне неформалните разговори, за да не ви обвинят, че си губите времето. Любимият човек ще ви изненада приятно.

 

Рак: Ще получите „закъснял ефект“ от предишна своя постъпка. Нещо, направено преди време ще напомни за себе си. Ако сте помогнали, ще получите помощ, ако сте навредили ще се натъкнете на трудности. Помислете дали някои ваши възгледи не се нуждаят от промяна.

 

Лъв: Непредвиден, но належащ финансов разход със сигурност ще ви развали настроението. Не го приемайте твърде драматично, съвсем скоро ще възстановите стабилността на авоарите си. Ако се налага да пътувате и да шофирате бъдете особено внимателни. Осигурявайте си чести кратки почивки.

 

Дева: Дайте възможност на околните да се справят самостоятелно. Вашата работоспособност е пословично висока и умеете да използвате времето си оптимално, но не очаквайте същото от другите. Особено важно е да търсите синхрон с членовете на семейството, всичко друго ще е погрешно.

 

Везни: Професионалните ви ангажименти ще са в рамките на обичайното, така че ще разполагате с достатъчно време за възстановяване на силите. Използвайте част от него за спортни занимания или разходка сред природата. Избягвайте контактите с непознати и не се изкушавайте от мисълта за нова любовна авантюра.

 

Скорпион: Следете съобщенията и електронната си поща. Не е изключено да получите предложение за безплатно участие в уебинар или друга форма за он-лайн обучение. Включете се, ще научите актуалните новости във вашата сфера и ще създадете полезни контакти. Наскоро оформена връзка с романтичен привкус ще завърши така незабелязано, както е започнала.

 

Стрелец: Спазвайте правилата и се въздържайте от импулсивни реакции. Не всичко ще се получава според предпочитанията ви, но и да повишите тон ефектът няма да е по-различен. Не обсъждайте любовните си връзки и преживявания, ще споделят тайните ви точно там, където не трябва.

 

Козирог : Колегите негласно ще ви поверят управлението на работата днес и ще очакват от вас оригинални идеи. Не се отказвайте, те солидарно ще се включват във всички етапи без да изразяват недоволство. Ако се налага да пътувате служебно не го отлагайте.

 

Водолей: В състояние да се справите с всичко, с което се налага, но не се опитвайте да „пробивате стената с глава“. Ако нещо не се получава от първия път трябва да спрете, да помислите и да смените тактиката. Рано е да обсъждате резултатите.

 

Риби: Заниманията ви днес ще са в по-голямата си част екипни. Обръщайте внимание на разговорите, които колегите повеждат. Не участвайте, ако се обсъждат твърде лични въпроси. Може би някой просто се опита да измъкне от вас тайните ви.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X