Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 08.10.2018 г.

Овен: Обстановката на работното място ще е леко „взривоопасна“. Още от сутринта колегите ви ще се разделят на два лагера с твърдото намерение всеки да „дърпа чергата към себе си“. Разумната ви намеса ще смъкне напрежението, а шефът ще се впечатли от уменията ви.

 

Телец: Ще влезете в нелеката роля на медиатор днес. Ежедневната работа ще е в обичайния си ритъм, но междувременно ще ви потърсят за консултация по разни затруднения на близките ви. Подскажете им приложими варианти, но се въздържайте от лично участие в разговорите с трети лица.

 

Близнаци: Особено важно е за вас да реагирате разумно, да не се поддавате на емоциите и да се въздържате от необмислени решения. Препоръката е свързана както с личните ви отношения, така и с работните процеси. Приемете затрудненията като неотменна част от ежедневието.

 

Рак: Въображението ви работи на бързи обороти и ще ви хрумнат куп интересни идеи, свързани с работата. Ентусиазмът бързо ще ви завладее и ще се опитате да запознаете всички с вълненията си. Първо помислете за подходяща тактика и чак след това търсете съдействие.

 

Лъв: За някои от днешните задачи няма да имате ясна концепция. Но и няма да ви се иска да обсъждате с околните. Първоначално ситуацията може леко да ви разтревожи. Заемете се с нещо друго докато се успокоите. Скоро ще се сетите коя е най-подходящата първа крачка.

 

Дева: Ще се случи някаква промяна, свързана с хората около вас и ще ви зарадва, макар че няма да ви засегне пряко. Възможно е някой досаден колега или съсед да ви напусне и да престане да ви образува нерви. Въодушевени от случката ще си свършите работата толкова бързо, че ще ви остане време и за разходка по магазините.

 

Везни: Приятни новини от личен характер леко ще ви разконцентрират и ще ви е малко трудно да отхвърлите дори рутинни занимания. Първата ви задача е да действате спокойно, за да не допуснете грешки, а втората да не обсъждате вълненията си. Проявете предпазливост и не заставайте твърде често пред погледа на шефа.

 

Скорпион: Каквито и планове да си правите за днес те леко ще се разминат с действителността. Не се напъвайте излишно, по-ефективни ще сте, ако се съобразявате с обстоятелствата. Няма смисъл и да се ядосвате, че някои задачи изостават. Ще ги довършите без усилия, ако проявите търпение.

 

Стрелец: В професионален план предстоят успехи, макар и минимални. С тях ще са свързани и минимални финансови постъпления. Емоционално сте приповдигнати, но и доста склонни да си създавате илюзорни представи за действителността. Не се хвърляйте в авантюри.

 

Козирог : У дома обстановката ще е неспокойна още от сутринта, събитията ще се развиват някак прибързано, хаотично. Опитайте се да запазите спокойствие и да приемате нещата с чувство за хумор. Ще е много по-неприятно, ако отидете на работа в лошо настроение и целия ден се чувствате непълноценни.

 

Водолей: Приятел или близък роднина ще се нуждае от помощ във връзка с професионалните ви умения. Ще предложи да направите каквото трябва срещу съответното заплащане. Не отказвайте, трябва да цените труда си, но и не прекалявайте с перфекционизма. Направете онова, за което ви молят без допълнителни предложения.

 

Риби: Влейте усилията си в екипната работа. Избягвайте индивидуалните прояви, защото може да пропуснете нещо важно. За сметка на това приносът ви в общото ще бъде високо оценен, а вие ще придобиете допълнителен и много полезен опит.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X