Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 08.11.2018 г.

Овен: Бъдете готови за проблеми на работното място, но колкото и да са неприятни като преживяване е желателно да не търсете остро противопоставяне и възмездие. Ако откажете да изпълните някаква задача ще ви заменят и ще се почувствате измамени. Бъдете внимателни, ако шофирате.

 

Телец: Идеи не ви липсват, но условията за реализацията им не са на лице, а вие пренебрегвате този важен факт. Не са изключени стресови състояния, свързани със семейния или любовния живот. Не решавайте въпроси с дългосрочно влияние под емоционално въздействие.

 

Близнаци: Ориентирайте се към текущите си задължения и се старайте да не пропуснете нищо. Колкото по-лесно ви изглежда нещото, с което се занимавате, толкова по-нереална е преценката ви. Не се обвързвайте с хора, които все още не са спечелили до край доверието ви.

 

Рак: Ориентирайте вниманието си към срочните професионални задачи, а текущите битови оставете на заден план, стига да не са спешни. Няма смисъл да се захващате с разнищването на лични и любовни въпроси, ако ситуацията, в която сте ви удовлетворява. При обсъждане на семейните финанси се постарайте да не сте прекалено „икономични“.

 

Лъв: Не изпускайте нито една възможност за забавление, която ще ви предостави днешния ден. Но и не използвайте нито една възможност за любовни авантюри, колкото и привлекателни да ви изглеждат. Много лъжовен ден е днес и за вас, така че не рискувайте.

 

Дева: Каквото сте решили, това е най-правилното. Не губете време, на дневен ред ще излязат куп проблеми, но не всички ще са спешни. Така че запазете усещане за реалност и не си създавайте излишни затруднения.

 

Везни: Ваши предишни твърдения, които преди време са били отхвърляни ще получат потвърждение. Новината ще ви зарадва, но независимо от всичко останете в пасивна позиция. Изчакайте популяризиране на информацията и преценете реакцията си така, че не загубите доверие.

 

Скорпион: Няколко ваши идеи ще имат възможност за едновременен старт. Красиво, но трудно! В същото време любовните емоции ще са бурни и в известен смисъл разрушителни. Мислете повече, отколкото чувствате и обичайте повече, отколкото да се съмнявате.

 

Стрелец: Подхождайте творчески към всички затруднителни ситуации, особено към онези, които възприемате като невъзможни. Правилната тактика е да заложите на собствените си таланти. Не си поставяйте и прекалено амбициозни цели.

 

Козирог : Ще разполагате с допълнителна информация, много полезна, чрез която ще повишите познанията си. Помислете за нещата, които преценявате като лесни. В следващите дни точно те може да ви затруднят.

 

Водолей: Не парадирайте с постиженията си. Мислете и мълчете, което не е най-силната ви страна. Не подклаждайте клюки дори и на шега. Сега е по-добре да сте тихи като водата и ниски като тревата.

 

Риби: Ще установите, че сте център на внимание, но не го приемайте само от положителната му страна. Защото ще станете и обект на клюки. Не робувайте на предразсъдъци и не следвайте вредни тенденции.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 386 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 529 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 291 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X