Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 09.01.2018 г.

Овен: Поведението на околните може леко да ви озадачи. Даже личности, които принципно са доста отстъпчиви изведнъж може изведнъж да станат заядливи или самонадеяни. Помислете дали си заслужава да се впускате в спорове с предизвестен край или е по-добре да се дистанцирате и да се захванете за задачи, които зависят само от вас.

 

Телец: Ще се справите с актуалните задачи много по-бързо от обикновено. Нивото ви на работоспособност днес е необичайно високо и ще направи впечатление. Някой ще се опита да ви прехвърли част от задълженията си, постарайте се да го избегнете.

 

Близнаци: Класирайте си работата и се заемете приоритетно с лесните задачи. След като се справите с тях преценете времето, с което разполагате и до колко следващите ви занимания са свързани с документи. Обработвайте ги внимателно. Съществуват добри предпоставки за постигане на съгласие в съдебен спор.

 

Рак: Колкото и да искате да се изолирате и да концентрирате вниманието си върху текущите задачи няма да ви оставят на мира. Почти непрекъснато ще има някой, който да ви търси за съдействие и съвет или да иска да сподели с вас тайните си. Ако заниманията ви са прекалено сложни е по-добре временно да ги отложите, за да не допуснете фатална грешка.

 

Лъв: Семейните теми ще ангажират съзнанието ви преимуществено днес. С професионалните задачи ще се занимавате почти на „автопилот“. Затрудненията ще са предизвикани от външни фактори, с които се налага да се съобразите. Въпросите, които ви тревожат ще получат удовлетворителен отговор.

 

Дева: Контактите ще са много интензивни. Част от разговорите ви интересуват лично и очаквате получената от тях информация да ви помогне да решите сложен казус. Другата част са незначителни и натоварващи. Ще ви е по-лесно, ако използвате електронната поща вместо телефона.

 

Везни: Вероятно ще попаднете на информация твърде интересна от професионална гледна точка. Запознайте се обстойно. Част от нея скоро ще се окаже полезна при участието ви в семинар или друга форма на обмяна на опит. Ще си осигурите уважението на колегите.

 

Скорпион: Вие винаги имате собствено мнение по всяка тема, но не винаги е „здравословно“ да го внушавате на околните. Стойте по-далеч от шефа днес, особено ако мнението ви е твърде различно, защото разговорът от дискусия може да се превърне в монолог, в който вие не участвате.

 

Стрелец: Не бързайте за никъде и не се ядосвайте на никого. Преценете с кого имате среща и с кого се налага да разговаряте и, ако установите, че човекът винаги закъснява или пък винаги настоява на своето е по-добре да отложите и срещата, и разговора. Ще си осигурите спокойствие и добро настроение.

 

Козирог: Успехите ви днес ще са изцяло заложени върху чужди грешки. Почти непрекъснато захващайки се за една или друга работа ще установявате, че предишният изпълнител е сгрешил. Не разгласявайте, уточнете ситуацията с виновника и с шефа си и потърсете компромисно решение.

 

Водолей: Ще имате възможност да се занимавате предимно с оформянето на новите си идеи и проекти. Създайте си ясна схема на работа, избягвайте хаотичните действия. Най-важната част е финансовата, концентрирайте се максимално.

 

Риби: Медийна информация може да ви върне към стари събития или да събуди старите ви страхове и опасения. Мислете логично и не взимайте всяко непотвърдено съобщение на сериозно. Ако вече сте се справили с някакво затруднение значи, че можете да се възползвате от натрупания опит.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 377 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 781 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X