Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Бизнес Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Изкуство Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 09.03.2017 г.

Овен: За да получите трябва и да дадете. Действайте според предварителните си замисли. Деловите разговори ще са успешни. Може да обсъждате условията по дългосрочни сделки.

 

Телец: Ще ви потърсят за помощ. Благодарение на съдействието ви ще се преодолее сериозен проблем. Направеното добро ще ви се възнагради многократно.

 

Близнаци: Контактите с по-млади хора от вас ще ви заредят с добро настроение. Опитайте се да оставите текущите проблеми на заден план. Не отказвайте на покана за гостуване или вечеря извън дома.

 

Рак: Ще се наложи да се справите с повече работа от обикновено. Вечерта може да ви обхване силна умора. Не забравяйте, че усилената работа обикновено е свързана с добри резултати.

 

Лъв: Сериозни постижения ще реализирате в професионалната сфера. Ще се осъществят замисли, на които вече не сте се и надявали. Успехът ще се отрази положително на самочувствието ви.

 

Дева: Не са изключени различни конфликтни ситуации на лична основа. Постарайте се да уреждате взаимоотношенията си в рамките на добрия тон и да търсите взаимоизгодни варианти.

 

Везни: Желателно е да довършите всичко започнато. Ако се налага включете се за помощ и в дейностите на колегите си. Днес сте изключително продуктивни.

 

Скорпион: Ще имате нужда от помощ и ще я получите навреме. Не пренебрегвайте препоръките на близките си. Постарайте се да разплатите натрупаните задължения.

 

Стрелец: Възможно е да получите две неща: финансови приходи и лоши новини. Не споделяйте събитията и не ги обсъждайте. Запазете пасивна позиция.

 

Козирог: Не е желателно да пътувате и да се захващате с дългосрочни финансови операции. Денят ще е напрегнат и ще се наложи на моменти да действате бързо, което може да ви създаде усещане за несигурност и съмнение в крайните резултати.

 

Водолей: Не е нужно да бързате. Обстановката около вас е спокойна. Ако не се налага да пътувате или да се занимавате с нещо спешно е по-добре да действате с равномерно темпо и да си осигурите достатъчно време за почивка.

 

Риби: Ще са ви необходими допълнителни финанси за нещо непредвидено. Ще успеете да си осигурите от няколко източника, ако реагирате спокойно, но бързо. Обмисляйте изказванията си, може да ви разберат неправилно.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 2024 прегледа
Публикувано на: 2017-03-09 07:13:31
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 09.03.2017 г.

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за цялата 2017 г.
преди: 10 месеца / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1666 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.01.2017 г.
преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5886 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.04.2017 г.
преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2685 прегледа
Овен: Надявайте се на пари. Всичко останало си имате. И, ако случайно ви паднат от някъде, не давайте на заем точно днес.   Телец: Ще се завихрят силни любовни емоции. Вероятно с човек от миналото. Но какво пък, по-добре е от нищо...   Близнаци: Крайно време е да започнете да правите каквото си искате и да не позволявате на никой да ви командва. Е, освен свекървата, респективно тъщата, ама там ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.01.2017 г.
преди: 10 месеца / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2257 прегледа
Овен: Ориентирайте се към дейности, свързани с държавната администрация. Обработването на документи ще ви се случва лесно. По-добре е да отложите важните бизнес срещи, изискващи много време.   Телец: Подредете си програмата, документацията, кореспонденцията. Постарайте се да отделите незначителното и да сортирате важните цели и задачи. Аналитичното ви мислене днес е в силата си.   Близнаци: Пр ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 24.08.2016 г.
преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 2501 прегледа
Овен: Ако преследвате целите си твърде настоятелно може да обърнете резултатите срещу себе си. Избягвайте резките, категорични и прекалено критични изказвания за да си спестите неприятности.   Телец: Защитавайте интересите си твърдо и независимо от динамичната промяна на обстоятелствата. Събитията днес ще са изпитание за вашата издръжливост и психическа устойчивост.   Близнаци: Проверявайте мн ... още

Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0