Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 09.03.2018 г.

Овен: С важните задачи се занимавайте самостоятелно. Ще ви хрумнат интересни решения за изостанали стари казуси. Първо подредете обстановката около себе си, включително документите и кореспонденцията, след това прегледайте новата информация и тогава вече ще имате ясна схема за действията си.

 

Телец: Някой ще се опита да ви ухажва и да привлича вниманието ви. Може и да ви изненада с покана за среща. Преценете рисковете и не отказвайте, ако няма да попречи на текущите ви отношения.

 

Близнаци: Едва ли ще подходите към служебните си задължения с голям ентусиазъм. Много по-привлекателна ви е мисълта да се поразходите из магазините или да си организирате някакво развлечение. Все пак концентрирайте се от време на време към текущите задачи, за да не допуснете досадна грешка. Въздържайте се от щедри обещания.

 

Рак:Изработили сте си ясен план за днешния ден, но ще се наложи да го промените. Следвайте обстоятелствата и реагирайте гъвкаво. Ще имате възможност да представите работата или проектите си пред широка публика и ще получите висока оценка, комбинирана с популярност.

 

Лъв:  Околните ще се държат много мило и ще ви помагат във всичко. Очарователни сте и може да използвате днешния ден за изглаждане на недоразумения с роднини или съседи. Вечерта вероятно ще сте в приятна и предпочитана от вас компания.

 

Дева: Настроението ви е устойчиво оптимистично и ще се отрази благоприятно на хората, с които общувате днес. Среща със стар приятел ще ви върне към спомените или към други хора от миналото. Идеята да възстановите някои позабравени контакти не е за пренебрегване.

 

Везни: Разпределете работата си така, че да завършите всичко в рамките на деня. Ако не успеете да си организирате някакво развлечение за вечерта, то създайте уютна обстановка у дома и зарадвайте най-близките си. Ще е достатъчно, за да преодолеете умората.

 

Скорпион: Не е изключено да получите интересно бизнес-предложение днес. Не бързайте да отговаряте, за сега само събирайте допълнителна информация. Ще чуете похвала от влиятелна личност. Не приемайте казаното твърде лично.

 

Стрелец: Ще ви хрумне подходящо решение за текущ финансов въпрос, който ви създава усещане за несигурност. След разговор с приятел ще се досетите за причината или следствието от нечия постъпка, която ви хвърля в недоумение. Най-бързият начин да се справите със стреса е чрез предпочитана от вас водна процедура.

 

Козирог:За да убедите околните в ефективността на предложенията си ще ви е нужна помощ. Преди да предприемете каквото и да било е желателно да обсъдите ситуацията с по-опитни от вас и да се възползвате от препоръките им.

 

Водолей: Първоначално денят може да започне с неприятна новина или досаден разговор. Дистанцирайте се и мислете за своите задачи. Ще се справите с текущите затруднения и ще забравите некоректните атаки, на които сте били подложени.

 

Риби: На работното място ситуацията ще е динамична. Ще имате допълнителни задачи, но няма да ви затруднят. Излишно е да се престаравате, няма да получите допълнително заплащане. За сметка на това може да ви предложат участие в страничен проект.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X