Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 09.06.2018 г.

Овен: Не залагайте на непотвърдена информация, особено ако е свързана с лични или роднински отношения. Ще ви подтикне към прибързани решения, а опонентите ви само това и чакат. Възползвайте се от предложение на приятели за излет извън дома.

 

Телец: Основна тема за разговор с членовете на семейството ще бъдат финансите. Не е изключено да ви критикуват за излишни или скъпи покупки. Не търсете начин „да им го върнете“, а да увеличите приходите си с допълнителна работа.

 

Близнаци: Ще имате прекрасна възможност да прекратите съществуващ спор и би било много неразумно да не се възползвате. Привлекателни сте и убедителни. Днес всеки би застанал на ваша страна, но все пак не злоупотребявайте с търпението на събеседниците си.

 

Рак: Ще ви е много трудно да усвоите и запомните каквато и да било систематизирана информация, свързана със сухи факти и данни, но за сметка на това ще запомните детайлите на всяка преживяна днес емоция. Не рискувайте и избягвайте двусмислените изказвания.

 

Лъв:  Много е вероятно да ви поканят на някакво традиционно семейно или фамилно тържество. Не отказвайте и направете всичко, което зависи от вас за създаване на уютна обстановка и добро настроение. Ще забележите куп детайли, които ще ви помогнат да укрепите връзките между роднините.

 

Дева: Ще се наложи да се справите с трудна задача, за която не разполагате с необходимите ресурси. Потърсете приятелите си. Ще ви помогнат с удоволствие, а вие им предложете някакво импровизирано съвместно развлечение.

 

Везни: Енергетиката ви е стабилна, настроението оптимистично, но сте твърде разсеяни. Не се захващайте за дейности, изискващи висока степен на концентрация. Използвайте свободното време за интелектуални занимания или разходка с приятели.

 

Скорпион: Възможно е да попаднете в конфликтни ситуации по време на пътуване или на места, където има струпване на много хора. Постарайте се да се дистанцирате своевременно или да предотвратите възможността за разправии. Избягвайте контактите със съседи, които ви изнервят.

 

Стрелец: Ще запомните този ден с непредвидени срещи и изненадващи събития. Може да се наложи да промените изцяло програмата си, но ще го направите с удоволствие. Няма да довършите всички набелязани задачи, но за сметка на това ще подобрите резултатите на някои предишни.

 

Козирог : Реагирайте гъвкаво. Първоначално ще имате възможност да следвате собствените си планове, но на моменти ще се налага да се съобразявате и с желанията на близките си. Намесвайте се в критични моменти, за да предотвратите разправиите между тях.

 

Водолей: Ще разполагате с достатъчно време, за да се захванете с реализацията на нестандартна идея, която ви е хрумнала скоро. Създайте си първо ясен алгоритъм на работа и не бързайте. По-добре е да не допускате грешки, отколкото по-късно да ги отстранявате.

 

Риби: Използвайте свободното си време за спортни или интелектуални занимания. Ще се запознаете с нови хора, които ще ви впечатлят с начина си на мислене. Не приемайте новата информация „на доверие“, всеки си има своята гледна точка.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 377 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 782 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X