Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 09.07.2018 г.

Овен: Ще имате малко повече работа, но и ще впечатлите всички с получените резултати. Следвайте графика си. Дори да се наложи да се занимавате с нещо допълнително ще успеете да наваксате пропуснатото.

 

Телец: Ще получите интересни новини от колеги или съученици, които не сте виждали отдавна. Общителни сте и ще се справите с всякакви занимания, свързани с комуникация. Не се учудвайте, ако някой настойчиво се опитва да демонстрира положителното си отношение.

 

Близнаци: Изслушвайте внимателно и търпеливо събеседниците си. Случаен разговор ще ви подскаже оригинално решение на проект, който към момента сте „замразили“. Анализирайте задълбочено детайлите, в тях се крие загадката.

 

Рак: Действайте спокойно и последователно, особено ако се занимавате с финансови въпроси. Не позволявайте на никой да ви отвлича вниманието. Ще си откриете собствени грешки и ще успеете дискретно да ги коригирате.

 

Лъв:  Преди да започнете каквото и да било въведете ред около себе си. Проявете последователност в работата си, а ако се налага често да прекъсвате оставяйте си някакви напомнящи отметки. Постарайте се да довършите започнатото.

 

Дева: Някой ще ви поиска извинение за скоро нанесена обида или некоректно поведение. Случката сама по себе си ще ви развесели и накара да се замислите по въпроса за променливите човешки отношения. Не се безпокойте излишно за реалности, които няма как да промените.

 

Везни: Някой ще ви сподели грижите си. Не се увличайте в желанието си да помогнете, за да не скъсите прекалено много дистанцията. Изобщо, преценете дали изобщо се налага да се намесвате или злоупотребяват с услужливостта ви.

 

Скорпион: Много близък роднина или приятел ще ви потърси за съвет или за да обсъди затруднителна ситуация. Проявете заинтересованост дори да се наложи да жертвате част от свободното си време. Ще ви подскаже как да реализирате някаква промяна.

 

Стрелец: Ще получите интересна информация, свързана с бизнеса или професията, но може да ви подтикне към рисковани експерименти. Помислете за финансовия резултат и репутацията си преди да се хвърлите в поредната авантюра. По-добре не обсъждайте с никой замислите си, ще събудите подозрения.

 

Козирог : Четете подробно документите, които подписвате, особено ако са финансови. Никаква работа няма да ви затрудни, но нечии мудни и необмислени реакции може да ви отегчат. По-добре не коментирайте и не правете забележки.

 

Водолей: Амбициозни сте и стремителни, може да започнете деня си с най-трудното. Не се отчайвайте, ако се наложи да се връщате към едно и също нещо няколко пъти. Важен е опитът от грешките, който рано или късно се оказва полезен.

 

Риби: Сондирайте мнение от околните за дейности, които са ви непознати. Не бързайте да ги започвате, но и не отказвайте да се захванете. Търсете информация и си изграждайте варианти.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 384 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 801 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 529 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X