Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 09.09.2018 г.

Овен: Използвайте деня си за обмисляне на перспективните планове. Мисълта ви е ясна, а въображението – силно. Набележете основните цели в по-едър план, с течение на времето ще ги конкретизирате.

 

Телец: Подходящо е днес да се занимаете с финансите си. Прегледайте постъпленията и разходите, подредете документите. Възможно е да откриете несъответствие или подробности, които в забързаното ежедневие сте пропуснали. Ще намерите начин да оправите нещата.

 

Близнаци: Не вярвайте на щедри обещания. Спомнете си, че „не всичко, което блести е злато“. Не позволявайте да ви манипулират и да ви принуждават към бързи решения по въпроси, за които не разполагате с достатъчно информация.

 

Рак: Ще има изненади, от които бихте могли да се възползвате и да получите някаква материална придобивка. Ако не сте сигурни, че решенията ви са правилни, следвайте събитията, но без да очаквате някакви екстри за себе си. Най-важното е да се ориентирате правилно в обстановката.

 

Лъв:  Комбинацията между душевно равновесие и добра организация е печелившата ви карта за днес. Всичко ще се получава според очакванията ви, защото няма да се натъкнете на външни пречки. Ориентирайте се към практически задачи, които по някакви причини сте оставили недовършени.

 

Дева: Събуждайки се може да се почувствате като Хамлет, но въпросът ви няма да е „да бъда или да не бъда“, а „да се захвана ли за домакинска работа или да се разходя до най-близкото местенце, където ще съм сред природата“. Хич не се и питайте, стягайте раницата за излет. Останете ли у дома ще натворите хиляди поразии.

 

Везни: Близките ви днес ще са необичайно мудни и инертни. Огледайте се и вземете инициативата в свои ръце. Не само ще успеете да разпределите задачите и да ги мотивирате за действие, но на края за награда може да им организирате някакво забавление.

 

Скорпион: Целеустремени сте и готови да настоявате на своето без да отчитате реалните обстоятелства. Приемете забележките на близките си като предупреждение, а не като противопоставяне. Ако правите нещата просто на инат трайно ще си навредите.

 

Стрелец: Разчитайте на проверени и доказали ефективността си методи. Въздържайте се от каквито и да било експерименти, особено такива, свързани с необосновани разходи. Каквито и оригинални идеи да ви хрумнат е желателно да ги анализирате задълбочено.

 

Козирог : Нещата обикновено се правят по два начина: лесен и труден. Днес сте прекалено детайлни, вторачвате се в дреболии и усложнявате обстановката. Ако продължите така единственият видим резултат ще е недоволството на близките ви.

 

Водолей: Общителни сте, чаровни, но и прекалено бъбриви. И докато с новите си познати няма да имате проблеми. Ще ги омагьосате сам с едно изречение, то със старите приятели може да ви е трудно да намерите общ език и да стигнете до разногласия. Преценете рисковете, преди да се захванете да „режете клона, на който седите“.

 

Риби: Мислите ви са твърде далеч от реалността и съвсем близо до мечтите и едва ли нещо би могло да ви извади от съзерцателното ви настроение днес. Нищо няма да ви се стори толкова спешно, че да ви накара да напуснете своето „тук и сега“. Насладете се изцяло на хармонията си със света и природата и ще възстановите енергетиката си до край.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 384 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 529 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 801 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X