Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.01.2018 г.

Овен: Вслушвайте се в разговорите около вас и съпоставяйте своите схващания с чутото. Лесно ще разберете на кого можете да се доверите и на кого да разчитате. В състояние сте да се занимавате с няколко неща едновременно и най-важното е, че ще се справите с тях и ще сте доволни.

 

Телец: Непредвидено събитие изведнъж ще причини суматоха на работното място. Ситуацията ще се успокои благодарение на намесата ви и на типичните за вас упоритост и невъзмутимост. Не се натоварвайте изцяло с инициативата, дайте възможност и на останалите да участват. Ще са ви благодарни.

 

Близнаци: Изненадващо ще получите две предложения. Едното ще е за съдействие при уреждане на личен въпрос и много ще ви озадачи, защото ще дойде от човек, с когото не сте много близки. Другото ще е предложение за участие в група по интереси. За него си струва да се замислите.

 

Рак: Ако не прецените обективно възможностите си ще се наложи за пореден път да се учите от грешките си. Ще ви е трудно да прецените някои ситуации и мястото ви в тях днес, така че бъдете предпазливи. Ако не сте достатъчно убедени в действията си то значи, че е по-добре да не ги предприемате.

 

Лъв: Прекалено чувствителни сте днес и склонни да приемате някои случки твърде лично. Не се придържайте към принципа, че най-добрата защита е нападението. Често мълчанието се оказва по-добра защита, така че преценявайте пред кого какво говорите.

 

Дева: Заниманията ви днес ще са скучни и досадни. Променяйте ги от време на време, за да не ви отегчат до положение, в което започвате да работите механично, защото може да допуснете грешка. По-добре е да ги довършите изцяло сега, отколкото да ги влачите няколко дни и непрекъснато да се връщате към тях.

 

Везни: Постарайте се да овладеете поведението си изцяло. Преценявайте контактите и не се увличайте в разговор с всеки, който ви заговори. Не споделяйте и не обсъждайте идеите си, намелете инициативата. Възползвайте се от чуждия опит, за да си спестите усилия.

 

Скорпион: Взаимоотношенията с близките може да са доста конфликтни. Във ваша полза е да не взимате ничия страна и да не се намесвате, ако споровете не ви засягат лично. В случай, че те се противопоставят на ваше решение е по-добре да отстъпите.

 

Стрелец: Покрай основните ви задачи изведнъж ще „изникнат“ поредица дреболии, които хем няма как да игнорирате, хем сериозно ще ви отнемат времето. Подхождайте прагматично, действайте икономично и се опитайте да разпределите част от работата на останалите участници в екипа. Едва ли ще имате време за почивка през деня, но поне си осигурете достатъчно сън.

 

Козирог: Ако ви съобщят, че трябва да направите кратко служебно пътуване не отказвайте. Преценете дали е по-добре да останете няколко дни и да свършите всичко или е по-добре да си осигурите сътрудник и да се върнете в рамките на днешния ден. Организирайте си някакво културно развлечение вечерта, независимо от това къде се намирате.

 

Водолей: Всичко, с което се налага да се захванете днес първоначално ще ви изглежда много трудно. Имате нужда не толкова от директна помощ, колкото от това да обсъдите ситуацията с някого. Запазете спокойствие, ще се намерят подходящи събеседници, които не само ще ви изслушат, но ще дават и оригинални предложения.

 

Риби: Ще възстановите стара, отдавна прекъсната връзка и ще изгладите стара изгубила смисъла си вражда. Влагайте творчество във всяка дейност, с която решите да се захванете и не приемайте на сериозно забраните, които се опитват да ви налагат. Ако действията ви не противоречат на правилата, значи са разрешени.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 377 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 781 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X