Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.07.2018 г.

Овен: Енергетиката ви е стабилна, но е важно да я ориентирате в правилната посока и да проявите последователност. Ще има затруднения, което не означава, че трябва да се отказвате от стремежите си. Изслушайте любимия човек, може би се нуждае от кураж.

 

Телец: Използвайте в работата си само проверена информация и доказал ефективността си опит. Ще разговаряте с интересни събеседници, някой от тях ще е много убедителен. Не позволявайте да въздейства върху решенията ви.

 

Близнаци: Лесно ще намерите общ език както с колегите и шефа, така и със случайни личности или клиенти, ако работите с такива. Ще направите каквото сте си наумили, ако действате спокойно и без опит да манипулирате околните. Подходящо е да заложите на присъщото си дар-слово.

 

Рак: Каквито и цели да си поставяте имайте пред вид, че изпълнението им няма да зависи само и изцяло от вас. Ако се наложи да координирате действията си с някого може да се натъкнете на консервативна неотстъпчивост, което доста да ви изнерви. Излишно е да спорите, по-добре изчакайте.

 

Лъв:  Ще получите помощ в момент на сериозно затруднение и то точно от там, от където най-малко очаквате. Добрият резултат ще ви обнадежди и зарадва. Не забравяйте да поблагодарите за стореното добро.

 

Дева: Оригинално хрумване ще ви подскаже как да се справите с финансово затруднение. Може да отложите срочно плащане, но не давайте пари на заем. Заемете се с дейности, зависещи от държавната администрация.

 

Везни: Винаги имате желание да услужите, но често злоупотребяват с добротата ви. Обърнете внимание на близките и не взимайте прекалено присърце оплакванията на хора от обичайното ви обкръжение. Някои го правят просто за да си намерят компания.

 

Скорпион: Непредвидено ще трябва да свършите някаква работа извън населеното място, където живеете или работите. Ще се натъкнете на странно събитие. Не е изключено да закупите или получите полезна материална придобивка.

 

Стрелец: Може да се наложи да направите непредвидени разходи, които ще ви създадат тревоги относно текущия бюджет. Възможно е да са свързани с ваша стара грешка или допуснато преди време нарушение, на което не сте обърнали внимание. Мобилизирайте се и мислете как да оправите нещата вместо да се паникьосвате.

 

Козирог : Прегледайте внимателно предложенията и съобщенията, свързани с краткосрочни инвестиции. Опитайте се да ги обсъдите с приятели, на които имате доверие или са по-опитни. Днешните ви покупки ще са сполучливи и с добро качество.

 

Водолей: Ще успеете да си създадете оптимална организация и да сте изключително работоспособни днес. Вслушвайте се в разговорите на околните, но споделяйте лични подробности. Преценете обективно до колко са основателни изискванията, които ви поставят.

 

Риби: Ще имате възможност да стартирате промени, които от известно време обмисляте. Експериментирайте, но не прекалявайте и не очаквайте прекалено бързи резултати. Близките може да не приемат безусловно всички ваши предложения, дайте им възможност да се аргументират.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 384 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 801 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 529 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X