Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.08.2017 г.

Овен: Не само ще почувствате, но и ще съумеете да управлявате и да се възползвате от вътрешната си свобода. В състояние сте да се справите самостоятелно дори с доста сложни занимания благодарение на привичната си изобретателност.

 

Телец: Естетическите ви възприятия са особено чувствителни, а критериите за красота и хармония – високи. Логиката ви е стабилна, често ще ви търсят за съвет или споделяне на опит. Публичните отношения ще са по-интересни от личните.

 

Близнаци: В състояние сте да забележите и отразите дори най-дребни детайли от случващото се около вас, да ги анализирате и да се възползвате от заключенията. Убедителни сте, ориентирайте усилията си към придвижване на проекти, които са в застой. Аргументите ви ще бъдат приети и одобрени.

 

Рак: Чувствителни сте и непрекъснато търсите одобрение. Опитвате се да насочите всички погледи към себе си и ако не постигнете желания ефект подсъзнателно изпитвате ревност. Овладейте пристъпите на деспотизъм, близките ви обичат, но се налага да се справят и с ежедневните си задължения.

 

Лъв:  Следвайте интуицията си, ще се измъкнете от някаква много странна ситуация. Благородството и алтруизмът ви са повече от прагматичното мислене. Бъдете предпазливи, някой ще се опита да се възползва от добротата ви.

 

Дева: Наблюдателни сте, но и критични. В състояние сте да се изнервите от незначителни пропуски на околните. Опитайте се да преодолеете инерцията и да преценявате фактите в по-широк мащаб.

 

Везни: Желанието ви да сте полезни на всички за всичко може да ви изиграе лоша шега. Преценете обстановката и настроението на хората от обичайното си обкръжение преди да им предложите услуга, за да не се получи обратен ефект, да се дистанцират от вас, вместо да ви поблагодарят.

 

Скорпион: Състезателният ви дух взима превес над колективизма. Хубаво е, че сте самоуверени, но е желателно да не губите чувство за мярка и да не надценявате възможностите си. Ако преследвате прекалено амбициозни цели ще се превърнете в обект на нападки.

 

Стрелец: Склонни сте убедително да отстоявате възгледите и неотклонно да следвате принципите си. Опитайте се да омекотите тактиката. Част от събеседниците няма да са съгласни на отстъпки и е възможно да се оформи сериозен и съвсем излишен конфликт.

 

Козирог:Не всички случки днес ще ви харесват, но защо не се опитате да се наслаждавате на малките радости. Дяволът не е толкова черен, колкото ви изглежда, не драматизирайте неуспехите. Те са логичен елемент от всяко ежедневие.

 

Водолей: Неспокойни сте и в състояние да си развалите настроението за дреболии. Ако не е належащо да действате в колектив, то по-добре се уединете, останете насаме със себе си и се занимавайте с дейности, които ви помагат да възстановите душевното си равновесие.

 

Риби: Прекалено сте състрадателни и склонни да обсъждате свои дълбоко лични тайни. Ограничете контактите само до тези с най-близките си хора, на които имате безпрекословно доверие. Не е изключено някой да злоупотреби с отзивчивостта ви.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1752 прегледа
Лайфстайл: Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Други: Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 481 прегледа
Криминални: Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X