Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.09.2018 г.

Овен: С нови делови партньори ще общувате днес. Вероятно ще ви подскажат приложими решения за дългосрочните проекти. Един от тях ще ви впечатли повече от останалите. Опитайте се да прецените реално ефекта от евентуалното ви сближаване.

 

Телец: Някои предложения или колективни решения ще са в противоречие с принципите ви. Може да ви хрумне спонтанното желание да се противопоставите и да нарушите правилата. Овладейте емоциите и наблюдавайте. Някой друг ще ви изпревари с инициативата и по-добре.

 

Близнаци: Ще се наложи да сте твърдо аргументирани, ако искате партньорите да приемат предложенията ви днес. Нито чаровната ви усмивка, нито прословутото ви красноречие ще дадат желания ефект. Залагайте на финансовите резултати.

 

Рак: Част от задачите ще ви затруднят. Оставете онова, което не върви и продължавайте нататък, вместо да циклите на едно място. Промяната на дейностите ще ви се отрази положително, ще активира въображението ви.

 

Лъв:  Обстановката около вас ще е ведра и източник на добро настроение. Заемете пасивна позиция и наблюдавайте какво се случва. Някой от околните ще ви смае с глупавите си реакции.

 

Дева: Прекалената ви активност може да бъде възприета като натягане и да предизвика прояви на враждебност. Деловите преговори ще вървят трудно. Запазете спокойствие и се опитайте да предотвратите конфликтите.

 

Везни: В процеса на работа ще се натъкнете на чужда грешка. Благоприятният вариант е да обсъдите ситуацията дискретно, вместо в рамите на целия колектив. Помогнете, вместо да критикувате.

 

Скорпион: Няма да сгрешите, ако днес заложите на въображението и творческия си потенциал. В състояние сте да се справите дори с най-сложния проблем, подхождайки нестандартно. Насочете вниманието си към затрудненията от личен характер.

 

Стрелец: Нищо няма да ви действа толкова дразнещо и демотивиращо колкото хаоса, който на моменти може да се възцарява около вас. Потърсете причините и, ако са субективни, намерете начин да се изолирате. Ако са обективни, съдействайте за отстраняването им.

 

Козирог : Заетостта ви ще е повече от обичайната и в първия момент може да не успеете да си създадете оптимална организация. Не бързайте и не се паникьосвайте. За да се справите успешно е необходимо да „отделите зърното от плявата“ и да не разпилявате времето си в детайли.

 

Водолей: Леко сте разсеяни и прехвърляте вниманието си ту към едно, ту към друго. Не е изключено търсейки някаква информация в мрежата да попаднете на нещо съвсем различно, но интригуващо и да изпратите текущата си работа в „девета глуха“. Не рискувайте авторитета си.

 

Риби: Творческият ви потенциал е висок, но ресурсите ви са недостатъчни. Ще се наложи да се занимавате със сложни въпроси. За някои от тях няма да имате нито време, нито настроение и е по-добре, ако не са спешни да ги отложите.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 383 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 801 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 528 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X