Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 11.01.2018 г.

Овен: Отделете време за занимания, които преди време сте отложили или такива, които вършите с неудоволствие. Прегледайте архива си и подредете документите. Ще откриете нещо важно и актуално. За всичко, свързано с личния живот следвайте интуицията си.

 

Телец: В проект или задача, която е важна за вас ще се намеси влиятелна личност, при това във ваша подкрепа. Ще окаже съдействие, но срещу определена промяна на условията или параметрите. Работата ви ще получи висока оценка. Търсете компромисни варианти, за да запазите позициите си.

 

Близнаци: Реагирайте сдържано на проблемите на околните. Заемете се с дейности, които изискват бърза реакция, гъвкаво мислене и нестандартен подход. Старанието и познанията ви ще бъдат забелязани.

 

Рак: Ориентирайте вниманието си към дейности, свързани с дома, бита и семейството. Постарайте се да работите в синхрон и сътрудничество с останалите членове на семейството. Съобразявайте се с техните идеи и не изисквайте от тях да „четат“ мислите ви.

 

Лъв: Предстоят интересни събития, от които бихте могли да се възползвате. За целта е необходимо да сте едновременно активни и предпазливи. Наблюдавайте внимателно какво се случва, за да реагирате в точния момент и в същото време преценявайте изказванията си, за да не засегнете нечии интереси.

 

Дева: Събитията ще са динамични и ще се наложи да действате скоростно, пренебрегвайки част от подробностите. Ако усещате, че не сте достатъчно подготвени за някои задачи потърсете съществуващи към момента практики. Може да не са изцяло приложими за вашия случай, но ще ви подскажат тенденцията.

 

Везни: Изненадваща промяна в личните отношения в резултат от няколко разговора. Може да се усъмните в здравината на връзката си с приятел и в същото време да се озадачите от благоразположението, което ще ви покаже колега. И в двата случая е рано за окончателни заключения.

 

Скорпион: На преден план ще излезе решаването на важен финансов въпрос и е желателно да реагирате максимално спокойно. Още в началото на обсъждането ще установите, че вече имате готов отговор, но е по-добре да изслушате всички мнения и да се изкажете последни. Само така ще предотвратите дълга и досадна дискусия.

 

Стрелец: Спокоен ден. Заниманията ви ще са в рамките на познатото и няма да предизвикат нито напрежение, нито досада. Напротив, ще се справите по-бързо от обикновено. Използвайте допълнителното свободно време, с което ще разполагате за забавления, които ви доставят удоволствие.

 

Козирог: Някой от присъстващите силно ще ви заинтересува и ще ви се хрумне, че трябва да го/я впечатлите. Идеята ви да подхванете разговор на светска тема не е лоша, но се опитайте да запазите чувство за мярка и да не прекалявате с „художествената измислица“. В противен случай ще се получи така, че вместо „да изпишете вежди ще извадите очи“.

 

Водолей: Мислите ви ще са насочени много повече към уреждане на любовните отношения и много по-малко към работата. Склонни сте да се лутате от една крайност към друга, от идеята за раздяла, до идеята да се извинявате за несъществуващи провинения. Дръжте се естествено, ако искате да получите одобрение. Оставете инициативата на партньора.

 

Риби: Комбинирайте наблюдателност с активност. Наблюдателност ще ви е нужна по време на деловите срещи. Ще разберете кой се опитва да ви пречи. Активност ще ви е нужна по време на личните срещи. От вас зависи отношенията да се освежат и да придобият много повече колорит.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 377 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 781 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X