Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 11.02.2018 г.

Овен: Началото на деня ще е обнадеждаващо, но това не означава да надценявате възможностите си. Дейностите ви от днес едва ли ще дадат моментални резултати. Приемете ги като инвестиция, няма да сгрешите.

 

Телец: Не бързайте със спешните задачи. Точно те търпят отлагане поне в рамките на днешния ден. За да ги уредите ще трябва първо да се справите с онова, което преценявате като незначително.

 

Близнаци: Подхождайте към трудностите с нестандартни методи. Онова, от което се страхувате ще се окаже по-лесно от онова, в което сте сигурни.

 

Рак: Ще се справите с каквото сте намислили, но ако не се поддавате на провокации. Днес не един човек ще се опита да ви ядоса. От вас зависи да ги „почерпите” с безразличието си.

 

Лъв:  Въздържайте се от прибързани действия и прибързани решения. Обмисляйте детайлно ходовете си и не правете остри забележки на събеседниците си.

 

Дева: Трябва ви информация и търсейки едно непрекъснато ще попадате на друго, не по-малко интересно. А още по-хубавото е, че точно с тези допълнителни, уж странични сведения има шанс да подобрите финансовото си състояние.

 

Везни: Не рискувайте и не демонстрирайте прекалена самоувереност. Вероятността да подразните някой, от когото зависи работата ви с поведението си и да ви създаде спънки и неприятности е много голяма. По-добре е да си го спестите.

 

Скорпион: Някой през целия ден ще ви отвлича от работата ви. Съсредоточете вниманието си към основните задачи и намалете срещите и разговорите до колкото е възможно.

 

Стрелец: Едва ли ще имате проблеми, дори да се захванете с няколко неща едновременно. Стига да са с еднаква характеристика и да знаете за какво става дума. Не отказвайте помощ, ще ви дойде точно навреме.

 

Козирог:Всяка една от днешните задачи ще изисква индивидуален подход и да отделите конкретно време за решаването й. Организирайте графика си пестеливо, защото ще трябва да се справите с доста затруднения.

 

Водолей: По-възрастните роднини може леко да ви изнервят с бавното си мислене и прекалените си предубеждения. Независимо от привичните им недостатъци не е зле да поразмислите върху твърденията им. Ще ви ориентират за част от решенията.

 

Риби: Преценявайте рисковете и не разчитайте на блестящи успехи. Занимайте се с практическите дейности, за които имате представа и умения. За всичко друго първо се посъветвайте.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 377 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 777 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X