Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 11.05.2018 г.

Овен: Довършете започнатото и не позволявайте да ви въвличат в интриги. Доста сте импулсивни и в състояние да направите изказвания, за които след време да съжалявате. Не разкривайте тайни, свързани с личния ви живот.

 

Телец: Създайте си ред на действие и се занимавайте със сложните задачи самостоятелно. Едва ли ще успеете да свършите всичко набелязано, но не е нужно да бързате. Възползвайте се от помощ само, ако ви предлагат, за да не се чувствате ангажирани.

 

Близнаци: Спазвайте правилата. Работата ви днес ще е скучна, досадна и отегчителна, но независимо от всичко не бива да я протакате. Колкото по-бързо отхвърлите задълженията си, с толкова повече лично време ще разполагате.

 

Рак: Не си правете стриктни планове. Съобразявайте се с обстоятелствата. Ще се случат непредвидени събития, които ще ви принудят да промените първоначалните си намерения, но няма да е фатално. Реагирайте без излишни емоции.

 

Лъв: Част от днешните случки ще ви се сторят странни, нелогични. Опитайте се да анализирате причините и следствията. В състояние сте да направите важни заключения, които след време ще се окажат много полезни.

 

Дева: Намалете инициативата и наблюдавайте поведението на хората, с които предстои да общувате днес. Проявете предпазливост. Не всички ще са добронамерени и услужливи, както би ви се искало. Не искайте нещо, което интуитивно усещате, че ще ви откажат.

 

Везни: Ще ви се наложи да поемете допълнителна отговорност или несвойствена работа. Реагирайте спокойно. Няма как да промените ситуацията, така че помислете дали не бихте могли да се възползвате от нея.

 

Скорпион: Действайте по предпочитаната от вас схема. В рамките на деня сте в състояние да отхвърлите доста работа, но не и всичко, което сте включили в програмата си. Отделете времето вечерта за почивка и възстановяване на психическото си равновесие.

 

Стрелец: На дискусия в не много широк кръг събеседници ще узнаете нечия тайна. Може да ви изкуши мисълта да използвате наученото, за да си отмъстите за нанесена преди време обида. Не тръгвайте в тази посока, резултатът ще ви разочарова.

 

Козирог : Непредвидена случка или изненадваща информация ще ви даде възможност да довършите работа, с която се занимавате от доста време. Ще почувствате облекчение и задоволство. Не обявявайте резултатите веднага, възможно е да получите допълнително заплащане за тях.

 

Водолей: Започнете деня с онези дейности, които изискват вдъхновение и творчески подход. Ще ви се получат добре, но и в известна степен ще ви изтощят. След обед намалете контактите, а вечерта си осигурете достатъчно сън. Не прекалявайте с алкохол и тонизиращи напитки.

 

Риби: Действайте с равномерно темпо. Прегледайте финансовото си състояние и се въздържайте от извънредни разходи. Отделете време за интелектуалните си и културни нужди. Посещение на концерт, театър или изложба ще стабилизира психиката ви.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 377 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 779 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X