Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 11.06.2018 г.

Овен: Не отлагайте днешната работа за утре и не се разсейвайте с второстепенни задачи. Програмата ви за днес може леко да се „сгъсти“ поради необходимостта да участвате в някакво публично мероприятие (съвещание, дискусия, обучение). Не го пропускайте, ще получите одобрение на идеи, които преди време не са добили популярност.

 

Телец: Може да звучи парадоксално, но сложните задачи ще ви се получават по-добре от лесните. Причината е в нивото ви на концентрация. В състояние сте да се съсредоточите изцяло към непознатото, докато рутинното ви отегчава и е възможно да допуснете грешки от небрежност.

 

Близнаци: Началото на седмицата ще е динамично. Ще ви поставят повече задачи, отколкото очаквате, а и с по-високи изисквания. Подхождайте към работата си старателно, за да не дадете повод за упреци, които ще се отразят зле на позициите ви.

 

Рак: Настроението ви е оптимистично и в синхрон с въображението. Днес може да прокарате нова идея, да приложите нестандартно решение на задача, която ви е затруднявала. Поставете в ред документите си и използвайте част от времето за попълване на липсващите ви знания.

 

Лъв:  Желанията ви категорично ще се разминават с тези на близките и на колегите. Ако искате все пак да постигнете нещо по-добре не ги намесвайте и не обсъждайте с тях. В противен случай не просто няма да ви помогнат, но може и да ви създадат препятствия.

 

Дева: По отношение на работата няма да имате проблеми, но е вероятно да ви съобщят неприятна новина, свързана с личните отношения. Не бързайте да се разстройвате, проверете до колко чутото е истина. Съчувствието на колегите ще е съпроводено с предложение за помощ.

 

Везни: Проявете наблюдателност и предпазливост. Анализирайте финансовото си състояние и не прекалявайте с разходите и проявите на благотворителност. Някой ще се възползва от добротата и ще се опита да злоупотреби с доверието ви.

 

Скорпион: На преден план ще излезе важен въпрос, свързан с личните ви финанси. Не е изключено да получите изгодни предложения за обновяване или подменяне на някакво имущество. Подписвайте документи само след като сте уточнили и най-дребните детайли.

 

Стрелец: Започнете седмицата с реалистични цели и умерено темпо. Въздържайте се от прояви на престараване, за да не привличате вниманието на шефа и да не „бодете“ в очите на колегите. Реагирайте на забележките с усмивка, нямате нужда от конфликти.

 

Козирог : Аналитичните ви способности днес са на високо ниво и сте в състояние да възприемате фактите в широк мащаб. Случаен разговор ще ви припомни случка от близкото минало завършила с „отворен“ конфликт. Ще ви хрумне добра идея как да оправите нещата, действайте бързо.

 

Водолей: Ще се наложи да свършите много работа за кратко време. Във възможностите ви е, ако не се намесвате в чужди занимания. Въздържайте се от оценки за уменията и постиженията на колегите си, защото ще ви застигнат неприятности точно от там, от където най-малко очаквате.

 

Риби: Започнете деня с преглед на всички електронни съобщения, които сте получили. Ще откриете важна и полезна информация, но още по-интересно е, че ще откриете документ, който си мислите, че сте загубили. Ефектът ще е 2 в 1 – ще се зарадвате и ще се успокоите.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 388 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 531 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-03-27 06:00:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 293 прегледа
Хороскопи: Овен: Със сигурност няма да разполагате с достатъчно време за почивка днес. Задачите ще изскачат една след друга буквално като прилепи от пещера. При това няма да са нито от най-приятните, нито от най-лесните. Следвайте връзката помежду им, а вечерта останете в позната обстановка с минимални контакти.   Телец: Някой от деловите партньори ще се опита да скъси дистанцията и да промени отношен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X