Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 11.07.2018 г.

Овен: Търсенията ви (относно каквото и да било) днес ще се увенчаят с успех. Няма значение дали търсите информация, маршрут или някаква стока. Всичко ще ви идва като „по поръчка“. Особено що се отнася до информацията. Ще научите тайна, която ще ви е от полза.

 

Телец:Не отлагайте нито едно от задълженията си. Проверявайте направеното няколко пъти преди да го обявите за готово. Може би ще се наложи да поемете и допълнителна работа, заради която да отложите лична среща. Не съжалявайте, така пък ще разполагате с повече време за почивка.

 

Близнаци: Съчетанието между стабилен тонус и желание за работа буквално ще ви изстреля напред. Правете нещата така, както ги чувствате. Не всичко ще се получи от първия път, но като цяло ще реализирате намеренията си. Не критикувайте по-възрастни от вас колеги.

 

Рак: Ще попаднете на интересна стока и няма да успеете да овладеете желанието си да я притежавате. Не е страшно, че ще надвишите определения финансов лимит. Скоро ще наваксате разхода, ще си заделите и запаси.

 

Лъв:  Не правете няколко неща едновременно. Бъдете внимателни при уреждане на търговски въпроси. Отделете време за спорт или леки физически занимания, които ще се отразят положително на статуса ви като цяло.

 

Дева: Ще се наложи да потърсите съдействие от старите си приятели за уреждане на юридически въпрос или такъв, свързан с администрацията. Съвсем непредвидено ще попаднете на чужд спор, от който няма да успеете да се измъкнете. Дистанцирайте се своевременно, за да не ви натоварят с негативи.

 

Везни: Спокойни сте и това засилва умението ви да мислите бързо. Паметта ви днес е услужлива и ще ви подскаже правилни решения за сравнително заплетени казуси. Романтичните емоции ще ви въодушевят.

 

Скорпион: Ще е сложно да реализирате всичките си замисли. За част от тях имате идея, но няма да разполагате с ресурси. Тези пък, за които разполагате с ресурси, ще са ви отегчителни. Независимо от всичко, постарайте се да довършите започнатото.

 

Стрелец: Вероятно ще се занимавате с нещо ново и непознато, което ще ви заинтригува. Експериментирайте смело, но разумно. Не обсъждайте заниманията си нито заключенията, които сте си направили. Може да е авантюра, но ще е приятна.

 

Козирог : Намалете контактите и не бързайте, ако пътувате. Раздразнителни сте и не е желателно да влизате в глупави дискусии. Особено старателно избягвайте споровете с роднини и съседи.

 

Водолей: Пестете си силите, независимо че енергетиката ви е стабилна. Разговор с приятел ще ви зарадва и ще ви насочи към решение на проблем, който обмисляте. В състояние сте да направите много неща, но помислете дали се налага да прекалявате.

 

Риби: Непредвидено може да ви съкратят сроковете на някои дейности. Овладейте се и действайте с равномерно темпо независимо от всеобщата паника. По-важно е да не допуснете грешки, които ще се отразят негативно на авторитета ви.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 383 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 801 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 528 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X