Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 11.08.2017 г.

Овен: Склонни сте да рискувате. Все пак не прекалявайте със залога, за да не съжалявате. Контактите ще са интензивни и по тази причина отношенията ще са леко напрегнати. Преценявайте изказванията си, особено към личности, които не са ви безразлични.

 

Телец: Чувствителни сте към настроенията на околните и особено към преживяванията на любимия човек. Ако нещо не ви достига като взаимност сте склонни да допълвате отношенията си по фантазия. Не идеализирайте ситуацията, ако искате да реагирате правилно.

 

Близнаци: Ще сте достатъчно заети и едва ли ще ви остане време за лични занимания и бурни емоции. Следвайте правилата и указанията, особено ако работите с нова техника и технология. Не е изключено да участвате в някаква важна среща, свързана с бъдещите ви професионални намерения.

 

Рак: Рутинната работа няма да ви затрудни, а свободното време, с което разполагате е желателно да използвате за попълване на липсващите ви знания и умения. Успешно ще се справите с дейности, свързани с държавните институции. Избягвайте разговори, свързани с изясняване на личните отношения.

 

Лъв:  Желанието ви да се захванете с нещо ново ще бъде увенчано с успех. Изостанали идеи, които преди време сте „замразили“ поради проблеми с различни официални институции сега може да намерят реализация. Привлекателни сте и предизвиквате явен интерес у представител на противоположния пол.

 

Дева: Деловите контакти ще са много полезни. Във връзка с постиженията ви до момента може да ви поканят на професионална среща или неформална за споделяне на опит. Използвайте времето си изцяло за уреждане на практически и приложими въпроси.

 

Везни: Разпределете времето си така, че да си осигурите достатъчно за почивка и да не се лишавате от сън. Преценката ви за личните отношения е леко субективна и сте склонни да ги преценявате „през розовите очила“. При тези обстоятелства е по-добре днес да не си насрочвате любовни срещи.

 

Скорпион: Ще се справите прекрасно с всякакъв вид организационни въпроси и най-вече ако са свързани с дома, бита, семейството и техниката за ежедневна употреба. Използвайте лидерските си способности, но не прекалявайте в стремежа си да обхванете и контролирате всички процеси.

 

Стрелец: Настроението ви е устойчиво, а енергийното ниво стабилно. Подходящо е да се занимаете с дългосрочните проекти и тези, които са свързани със задграничните ви партньори. Прегледайте старите договори и ги актуализирайте, ако се налага.

 

Козирог:Не си изграждайте твърде амбициозни планове. Ще се сблъскате с отрицание, нежелание за съдействие, открита враждебност. На този етап е много по-важно да запазите позициите си, отколкото да завоювате нови територии.

 

Водолей: Има дни, в които си мислите, че всичката техника, с която работите и ползвате в ежедневните си нужди отказва едновременно, при това по абсолютно неясни причини. Не приемайте днешните бъгове на сериозно. Ще се справите благодарение на прословутата си изобретателност.

 

Риби: Прекалено съпричастни сте към чуждите грижи. Мислейки за нещастията на хората около себе си губите реална оценка за събитията. Въздържайте се от щедри обещания.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1752 прегледа
Лайфстайл: Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Други: Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 481 прегледа
Криминални: Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X