Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 11.09.2018 г.

Овен: По щастливо стечение на обстоятелствата някои ваши обещания или задължения ще отпаднат. Усещането, че сте са отървали от неприятен товар ще е неповторимо, но не се увличайте в сладки мечти, не всички неприятности са в миналото. Запазете усещането си за реалност и подредете обосновано следващите планове.

 

Телец: Съобразявайте се с характера на събеседниците си и избягвайте скептичните забележки. Не е изключено стар конфликт отново да набере сили. Не се занимавайте с поведението на околните, а със собствените си задължения.

 

Близнаци: Почти през целия дан ще се наложи да се занимавате с познати, рутинни задачи, които съвсем няма да са предпоставка за прекрасно настроение. Едва след обед обстановката ще се разведри. Ще присъствате на кратко импровизирано тържество с шеги и закачки, където ще срещнете хора с разбирания, доста близки до вашите.

 

Рак: Ще е малко трудно да съчетаете духовните си предпочитания с битовите условия, но можете поне да опитате. Поведението на околните на моменти ще е противоречиво. Не засягайте слабите им места, независимо дали одобрявате действията им или не.

 

Лъв:  Заемете наблюдателна позиция и се старайте да не се конфронтирате с никого нито с колегите, нито със съседите и най-вече с членовете на семейството. В момента може да не ви направят забележка за пропуските, но след време ще ви ги напомнят. Търсете вежлив начин за отказ на неприемливи предложения.

 

Дева: Вероятно ще се наложи да се върнете към някаква сложна задача, която преди време сте стопирали или отложили. За пореден път ще е трудно да се справите самостоятелно, така че помислете обстойно на кого можете да разчитате и си организирайте подходящ екип.

 

Везни: Настроението ви е нестабилно и сте доста раздразнителни. В комбинация с лека разсеяност е възможно да си създадете неприятности, допускайки някаква грешка. Проверявайте резултатите от работата си, защото някой съвсем умишлено ще се опита да извади на показ слабите ви места.

 

Скорпион: С привичната си чувствителност ще усетите, че около вас назрява конфликт. Във възможностите ви е да го предотвратите и трябва да направите всичко възможно. В момента само вие сте в стабилна позиция, така че действайте решително.

 

Стрелец: Общителни сте и имате нужда от подходяща компания. Ще ви е приятно да споделите мислите, които ви вълнуват, но е желателно да си подберете събеседници с вашия начин на мислене. Иначе има опасност да попаднете сред хора, които рано или късно ще се опитат да си възползват от недостатъците ви.

 

Козирог : Контролирайте емоциите и не си поставяйте твърде амбициозни цели. Сега е важно да запазите и стабилизирате позициите си, а не да „откривате топлата вода“. Овладейте вредните навици, за да не си създадете неприятели.

 

Водолей: Не бързайте с новостите, за да не се окаже, че сте във фалстарт. Проверете първо надеждността на всички участници в екипа, за да откриете „слабата брънка във веригата“ и да не стане така, че вместо да стартирате на пълни обороти сте включили на празен ход.

 

Риби: Следвайте предварително изградения график и набелязано направление на действие. Наблюдавайте, за да предотвратите всички опити да ви отклонят. Не е противопоказно да се включите в чужди задачи, ако се налага, но преди всичко гледайте своята работа.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 384 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 529 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 801 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X