Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 11.10.2018 г.

Овен: Ще получите неголяма парична сума или предметен подарък, който ще ви зарадва. Случайно ще присъствате на професионална среща, където ще можете да разговаряте с високопоставена личност. Изразявайте се максимално ясно. Ако представите концепциите си убедително ще получите очакваната подкрепа.

 

Телец: През по-голямата част от днешния ви ден ще се налага да се занимавате с чужди проблеми. Повече от един човек ще има нужда от съдействието ви и няма да е много лесно да разпределете времето си. Независимо от всичко не е желателно да отлагате важните си задачи.

 

Близнаци: Няма да се получават много лесно нещата ви днес. На моменти ще се съмнявате в себе си, на моменти в останалите участници в общата работа. Намалете леко темпото и анализирайте действията си, за да се убедите, че тактиката ви е правилна.

 

Рак: Привлекателни сте и ще се радвате на изключително внимание от страна на околните. Ако имате желание за нова романтична връзка е напълно вероятно да започнете такава. Ако пък не, бихте могли да насочите вниманието си към уговаряне на важни условия по сделки.

 

Лъв: Прегледайте още веднъж краткосрочните си проекти. Прегледайте и финансовите си ресурси. Ако очаквате парични постъпления за предишни дейности най-вероятно няма да ги получите днес, така че подхождайте към ежедневните разходи икономично.

 

Дева: Липсата на предмет или документ ще ви обезпокои. Опитвайки се да създадете ред и да намерите липсващото всъщност ще направите нещо много по-добро. Ще успеете да подредите и мислите си. След това ще имате абсолютно ясна схема на работа.

 

Везни: Намалете темпото и не бъдете прекалено „сигнални“. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-добре. На вас може да ви се струва, че идеите ди са удивителни, но мнението на околните ще се окаже доста различно.

 

Скорпион: Имате нужда от „време за себе си“ и е желателно да си го осигурите. Личните, а в частност и колегиалните отношения, са леко конфликтни и трябва да ги анализирате. Ако усетите, че сте раздразнителни, значи трябва да ограничите деловите контакти.

 

Стрелец: Събитията ще ви подтикнат да пробвате нещо ново. Някаква нова цел ще ви хрумне. Преценете си възможностите преди да вземете окончателно решение. Може да ви хрумне по-подходящ вариант.

 

Козирог : В началото на деня може да ви съобщят, че се налага непредвидено плащане, което за вас всъщност е финансова загуба. Дори да го обжалвате разходите ще ви се възстановят доста по-късно. Ситуацията ще е изнервяща, но ако запазите присъствие на духа ще се справите много по-ефективно.

 

Водолей: Ще чуете новини, свързани с миналото. Първоначално може да ви изненадат и озадачат, но връщайки се назад във времето изведнъж ще започнете да си представяте бъдещето. Дано около вас има някой с по-прагматични представи за действителността, защото може да потънете прекалено дълбоко в собствените си мечти.

 

Риби: Не се насилвайте излишно. Вслушвайте се в изказванията на околните. Ще научите интересни новини, които могат да бъдат класифицирани и като клюки. Дали ще им повярвате или не си е лично ваш избор.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 377 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 777 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 524 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X