Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Други

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 12.01.2017 г.

Овен: Времето ви ще е ангажирано предимно с грижа за много близък човек. Подхождайте към ежедневните си задължения като към нещо значително, не позволявайте на скуката да влияе върху качеството на работата ви.

 

Телец: Настроението ви е оптимистично. Резултатни ще са дейностите и разговорите на тема пътуване, планиране на празници, отпуска и почивни дни. Преди да се отзовете на молба за помощ помислете до колко ще попречите на себе си.

 

Близнаци: На финалната права сте по отношение на дейност, която оформяте от доста време. В последния момент може да имате проблеми, свързани с финанси или документи. И в двата случая ще се наложи да разчитате на приятели.

 

Рак: Настроението ви е оптимистично и едва ли ще имате някакви затруднения при изпълнение на рутинните си дейности. Възможни са недоразумения у дома, свързани с нежеланието ви да се съобразите с мнението на близките си.

 

Лъв: Прегледайте програмата си преди началото на активната работа. Пропускате или забравяте нещо важно. Днес трябва да сте особено старателни, ако искате да се съберете във времето, с което разполагате.

 

Дева: Комбинирайте интуицията с творческото начало. Денят ще е спокоен. Професионалните задачи няма да ви затруднят. Личните отношения ще са хармонични и ще можете да обсъдите някои проблемни въпроси.

 

Везни: На преден план ще излязат въпроси, свързани с жилището ви или някакви общи имоти. Ако сте в състояние да отложите решаването им, то по-добре го направете. Част от информацията, с която разполагате вече не е актуална.

 

Скорпион: Контактите ви ще са интензивни. Реагирайте търпеливо и с разбиране спрямо събеседниците си. Няма да постигнете съгласие по всички въпроси, но ще си изградите обективно мнение.

 

Стрелец: Подхождайте практично към ежедневните задачи. Не си позволявайте да харчите излишно, да правите допълнителни разходи. Колкото сте по-пестеливи, толкова по-малко неприятности ще имате.

 

Козирог: Ще разполагате с достатъчно свободно време. Използвайте го, за да набавите липсващата ви информация и попълване на знанията. Въздържайте се от окончателни решения дори при минимална несигурност спрямо ситуацията.

 

Водолей: Ще направите, каквото сте си намислили, но с цената на някакво лишение или отстъпка от първоначалната тактика. Преценявайте разходите си много взискателно. Въздържайте се от скъпи развлечения.

 

Риби: Контактите ви днес ще са много полезни и ще ви доставят истинско удоволствие. Не е изключено да получите предложение или поне идея за допълнителна работа, за съучастие в проект. Решавайте бързо.

 

 

 

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 2378 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1750 прегледа
Лайфстайл: Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Други: Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 479 прегледа
Криминални: Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X