Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Бизнес Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Изкуство Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Други

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 12.01.2017 г.

Овен: Времето ви ще е ангажирано предимно с грижа за много близък човек. Подхождайте към ежедневните си задължения като към нещо значително, не позволявайте на скуката да влияе върху качеството на работата ви.

 

Телец: Настроението ви е оптимистично. Резултатни ще са дейностите и разговорите на тема пътуване, планиране на празници, отпуска и почивни дни. Преди да се отзовете на молба за помощ помислете до колко ще попречите на себе си.

 

Близнаци: На финалната права сте по отношение на дейност, която оформяте от доста време. В последния момент може да имате проблеми, свързани с финанси или документи. И в двата случая ще се наложи да разчитате на приятели.

 

Рак: Настроението ви е оптимистично и едва ли ще имате някакви затруднения при изпълнение на рутинните си дейности. Възможни са недоразумения у дома, свързани с нежеланието ви да се съобразите с мнението на близките си.

 

Лъв: Прегледайте програмата си преди началото на активната работа. Пропускате или забравяте нещо важно. Днес трябва да сте особено старателни, ако искате да се съберете във времето, с което разполагате.

 

Дева: Комбинирайте интуицията с творческото начало. Денят ще е спокоен. Професионалните задачи няма да ви затруднят. Личните отношения ще са хармонични и ще можете да обсъдите някои проблемни въпроси.

 

Везни: На преден план ще излязат въпроси, свързани с жилището ви или някакви общи имоти. Ако сте в състояние да отложите решаването им, то по-добре го направете. Част от информацията, с която разполагате вече не е актуална.

 

Скорпион: Контактите ви ще са интензивни. Реагирайте търпеливо и с разбиране спрямо събеседниците си. Няма да постигнете съгласие по всички въпроси, но ще си изградите обективно мнение.

 

Стрелец: Подхождайте практично към ежедневните задачи. Не си позволявайте да харчите излишно, да правите допълнителни разходи. Колкото сте по-пестеливи, толкова по-малко неприятности ще имате.

 

Козирог: Ще разполагате с достатъчно свободно време. Използвайте го, за да набавите липсващата ви информация и попълване на знанията. Въздържайте се от окончателни решения дори при минимална несигурност спрямо ситуацията.

 

Водолей: Ще направите, каквото сте си намислили, но с цената на някакво лишение или отстъпка от първоначалната тактика. Преценявайте разходите си много взискателно. Въздържайте се от скъпи развлечения.

 

Риби: Контактите ви днес ще са много полезни и ще ви доставят истинско удоволствие. Не е изключено да получите предложение или поне идея за допълнителна работа, за съучастие в проект. Решавайте бързо.

 

 

 

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 2350 прегледа
Публикувано на: 2017-01-12 08:06:56
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 12.01.2017 г.

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за цялата 2017 г.
преди: 10 месеца / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1666 прегледа
Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.01.2017 г.
преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5886 прегледа
Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 01.04.2017 г.
преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2685 прегледа
Овен: Надявайте се на пари. Всичко останало си имате. И, ако случайно ви паднат от някъде, не давайте на заем точно днес.   Телец: Ще се завихрят силни любовни емоции. Вероятно с човек от миналото. Но какво пък, по-добре е от нищо...   Близнаци: Крайно време е да започнете да правите каквото си искате и да не позволявате на никой да ви командва. Е, освен свекървата, респективно тъщата, ама там ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 10.01.2017 г.
преди: 10 месеца / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2256 прегледа
Овен: Ориентирайте се към дейности, свързани с държавната администрация. Обработването на документи ще ви се случва лесно. По-добре е да отложите важните бизнес срещи, изискващи много време.   Телец: Подредете си програмата, документацията, кореспонденцията. Постарайте се да отделите незначителното и да сортирате важните цели и задачи. Аналитичното ви мислене днес е в силата си.   Близнаци: Пр ... още

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 24.08.2016 г.
преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 2501 прегледа
Овен: Ако преследвате целите си твърде настоятелно може да обърнете резултатите срещу себе си. Избягвайте резките, категорични и прекалено критични изказвания за да си спестите неприятности.   Телец: Защитавайте интересите си твърдо и независимо от динамичната промяна на обстоятелствата. Събитията днес ще са изпитание за вашата издръжливост и психическа устойчивост.   Близнаци: Проверявайте мн ... още

Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0