Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Хороскопи

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 12.02.2018 г.

Овен: Ще ви напомнят или сами ще се сетите за нещо важно, което ви е убягнало. Заемете се тутакси, за да не стане пропускът ви публично достояние. Ще успеете да изгладите съществуващ конфликт и да се справите с доста сложен казус.

 

Телец: Ако има промени, които от доста време обмисляте, свързани с работното място, интериора у дома или непрофесионалните ви интереси, то днес ще можете да започнете реализацията на поне една от тях. Фактът, че сте в състояние да направите нещо за себе си ще ви окуражи. Не си позволявайте твърде високи разходи.

 

Близнаци: С леки недоразумения ще запомните днешния ден. Някой може да забрави ангажимент, поет към вас или да не ви разбере правилно. Уточнете подробностите преди да си развалите настроението. Със сигурност ще получите някаква компенсация като например покана за разходка с кафе.

 

Рак: Прекалено радикални сте в отношенията си днес. Ако искате да прекратите някаква връзка това ще е полезно, но ако се държите рязко с човек, на когото държите ще си създадете неприятности. Не правете онова, което не желаете да направят на вас.

 

Лъв:  Ще е трудно да разпределите времето, с което разполагате между своите задачи и необходимостите на околните. Ако забележите, че работата ви закъсва, опитайте се да отклоните част от непредвидените въпроси, с които се опитват да ви занимават колеги, приятели или съседи. В противен случай ще усетите силна умора още в първата половина от деня.

 

Дева: Началото на седмицата ще е интензивно, ще се наложи да се справите с доста задачи. Като цяло денят ще е зареден с положителни емоции, добри новини и оптимистично настроение. Няма да усетите как лети времето, но пък вечерта ще сте доволни от постигнатото.

 

Везни: Независимо колко сте заети не била да отказвате покана за участие в дискусия на професионална тема. Ще научите важни новости и ще се запознаете с интересни личности. Дистанцирайте се от събеседници, които се опитват да ви занимават с лични проблеми.

 

Скорпион: Ориентирайте вниманието си към актуалните задачи. Някой може да изрази недоволство от вас, да ви направи неприятна забележка. Не отговаряйте, само ще задълбочите конфликта. Действайте бързо и самостоятелно.

 

Стрелец: В състояние сте да действате бързо и да се възползвате от всичките си умения. Ще избегнете досадни грешки, ако си създадете точен план за работа и подхождате внимателно към непознатите дейности. Не е изключено да получите някаква материална придобивка.

 

Козирог:Като начало се занимайте с финансовите въпроси. Прегледайте си документите и разплатете изостаналите задължения, ако имате такива. Не прекалявайте с вредни фактори като остри подправки, тонизиращи напитки и студен въздух.

 

Водолей: Непредвидено ще се наложи да се заемете и с чужди задължения. Разпределете си времето и помислете какво може да отложите без да си навредите. Желателно е да обсъдите решението си с шефа или колегите, за да не ви търсят отговорност за несвършена работа.

 

Риби: Настроението ви е оптимистично и сте сигурни в собствените си възможности. Отношението на околните към вас ще е добронамерено, но независимо от всичко е желателно да сте бдителни. Не обсъждайте намеренията си, за да си осигурите свобода на действията.

 

Източник: dnes.bg

Ще се наложи да действате съвместно с различни личности в различни посоки. Не са изключени противоречия. Ще ви е нужно търпение и железни аргументи, ако искате да убедите околните, че методите ви са по-добри от техните.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/horoskopi/

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 05:41:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 384 прегледа
Хороскопи: Овен: Прекалено много ще са задълженията ви днес. Обстановката може на моменти да се изнерви до крайност. Не отказвайте помощ на околните, те ще ви се реваншират.   Телец: Стартирайте седмицата активно и се постарайте да запазите темпото за целия ден. Ще ви поставят нова задача, която ще ви заинтригува. Помислете дали не се налага да внесете нещо ново и в методите си на работа.   Близнаци ... още
На: 2018-04-16 05:26:48 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 529 прегледа
Хороскопи: Овен: Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство. Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания.   Телец: В състояние сте да се справите дори с много сложни казуси, но ще ви е трудно да сл ... още
На: 2018-05-09 12:24:29 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 801 прегледа
Общество: За съжаление на болшинството български политици, които искат днес да се празнува само Денят на Европа, а не и Денят на победата над фашизма, днес честване на подвига срещу фашизма в София имаше и то беше на изключително високо ниво! Макар и нашите представителни лица да си празнуваха празника на Европа, заинтересованите от Деня на Победата си направиха свое честване и то беше многобройно и реализ ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X