Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Виж какво ти вещаят звездите: Хороскоп за днес 12.03.2017 г.

Овен: Съобразявайте се с обстановката и с хората от обкръжението си. Не всичко случващо се ще спечели уважението ви, но за вас е по-добре да реагирате гъвкаво и да не сте прекалено активни участници в събитията.

 

Телец: Следвайте интуицията си. Разговорите ще са интригуващи, важно е да се ориентирате за мотивите на хората, които ви отправят изгодни предложения. Не забравяйте, че „прекалено хубаво не е на хубаво“.

 

Близнаци: Изразходвайте силите си целенасочено. Занимавайте се с практически дейности, изискващи време и сръчност. Намалете контактите, за да се справите със съмненията. Податливи сте на влияние.

 

Рак: Среща или разговор с приятел ще насочи вниманието ви към непозната до момента или езотерична тема. Не се ентусиазирайте твърде много преди да сте прегледали по-задълбочено наличната информация по въпроса.

 

Лъв: Преценявайте финансовото си състояние много внимателно преди да сте приели предложение за пътуване или за покупка чрез дистрибутор. Съобразявайте се с дългосрочните си планове и възможности за инвестиции.

 

Дева: Не сте абсолютно сигурни нито в собствените си решения, нито в препоръките на близките си. Склонни сте към прояви на мнителност и ви е трудно да се занимавате с отговорни задачи. Намалете темпото и отделете време за духовни развлечения.

 

Везни: Наблюдавайте събитията и не приемайте нищо за окончателен вариант. Каквото и да се случи помнете, че скоро ще се промени и не трябва да изграждате решението си върху моментната ситуация.

 

Скорпион: Ще се наложи да се съобразите с някои ограничения или чужди претенции. Нищо няма да ви се получи бързо или по желания начин, но ще разполагате с достатъчно време и възможности за корекции.

 

Стрелец: На вас се пада да поддържате равновесието и спокойната обстановка у дома. Ситуацията ще е доста напрегната, а близките ви – склонни да се впускат в елементарни спорове. Поставяйте условията си по нетърпящ възражение начин, за да прекратите конфликтите в зародиш.

 

Козирог: Спокоен и приятен ден за вас. Ще получите истинска подкрепа и добро отношение от приятелите си. Ще ви изненадат приятно с помощ и съдействие за справяне с битов въпрос.

 

Водолей: Намалете темпото и не разчитайте на външни ефекти. Имате нужда самостоятелно да обмислите бъдещите си планове и да си създадете подходяща тактика. Избягвайте шумните компании.

 

Риби: Обмисляйте изказванията си. Една погрешна дума и може да загубите ценно приятелство за винаги. Не си го причинявайте.

 

Източник: dnes.bg

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 3032 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-16 10:23:39 преди: 1 година / 8 гласа / 31 точки / 0 коментара / 1750 прегледа
Лайфстайл: Овен: През 2017 г. на Овните ще им бъде трудно да се идентифицират със своите чувства, да изберат единен курс на действие и да се справят с емоциите си. Възможно е дори семейството и близките ви да бъдат шокирани от вашите извънредни лудории и трудно поведение. Финансовото равновесие се върти около спестяванията ви. Необмислени рискове в началото на годината - през март, юни и август, а след тов ... още
На: 2017-01-01 09:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5943 прегледа
Други: Овен: Запазете доброто настроение за поне още един ден. Бъдете себе си!     Телец: Не си правете никакви планове. Следвайте обстоятелствата и се забавлявайте.     Близнаци: Стартирайте с умерена доза оптимизъм. Не очаквайте повече, отколкото можете да дадете.     Рак: Приемайте хората и обстоятелствата такива, каквито са. Хубаво е да започнете Новата година по-гъвкаво и по-спокойно.     ... още
На: 2017-12-09 16:49:40 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 480 прегледа
Криминални: Празненствата по случай коледните и новогодишни празници във ВЕЛИКАбритания започнаха с официален старт типичен за британците, който включва опиянени от алкохол младежи, които не знаят на кой свят са, а вероятно и какво празнуват. Опиянението беше съпътствано и от уличен бой, такъв какъвто можем да видим у нашенско след футболна среща между фенове от балканско и западно. Снимките по-долу от Нюка ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X